Tu ai aceste obiecte în garajul tău? Află ACUM ce trebuie să se regăsească în garajul oricărui bărbat!

Publicat pe

Găsirea unui loc de parcare devine o problemă din ce în mai mare în orașe. De aceea, un bloc care deține și spații de parcare private va fi întotdeauna preferat de clienți, iar casele se construiesc cu garaje sau, cel puțin, spațiu în curte pentru a adăposti mașinile. Garajul este o anexă a locuinței care pe lângă faptul că îți oferă posibilitatea de a-ți parca și adăposti mașina, îți permite să depozitezi și alte bunuri care au sau nu legătură cu autovehiculul. Pentru bărbați, garajul poate fi locul în care aceștia își repară mașinile sau fac modificări la acestea.

     Ce trebuie să aibă garajul tău!

Dacă ai un garaj în care îți poți parca mașina trebuie să îl echipezi cu tot ceea ce este necesar pentru a-ți întreține vehiculul. De asemenea, trebuie să te asiguri că în această anexă deții obiecte și dispozitive care vor contribui și la confortul tău, mai ales dacă ești pasionat de mașini și vei petrece mult timp în încăpere modificându-ți sau reparându-ți autovehiculul.

1.  Calorifer electric și aer condiționat

Primul aspect pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când știi că vei petrece timp în garaj este confortul tău. Dacă garajul este o anexă despărțită de locuință, diferența de temperatură va fi resimțită cu siguranță. De aceea, pe timp de iarnă când frigul se va simți în garaj, ar fi indicat să ai un calorifer electric care să ajute la încălzirea spațiului. Pe de altă parte, pentru zilele de vară călduroase când lucrezi la mașină, un aer condiționat te va ajuta să suporți mai ușor temperaturile ridicate.

2.   Anvelope

Garajul este spațiul locuinței tale dedicat mașinii, parcării și protejării acesteia. O mașină lăsată în stradă poate încurca traficul sau poate să fie lovită de unii șoferi neatenți. Tocmai datorită rolului pe care garajul îl are, acesta trebuie să conțină tot ceea ce este nevoie pentru întreținerea autovehiculului, de la truse de scule până la anumite piese sau elemente de schimb. Aici poți depozita în siguranță seturile de roți și anvelopele. Avându-le la îndemână poți observa rapid și ușor dacă starea acestora s-a deteriorat. Se apropie anotimpul rece, ceea ce înseamnă că trebuie să verifici atent cauciucurile de iarnă. Dacă observe că acesta au urme de uzură, trebuie să cumperi un set nou de  anvelope pentru iarnă de pe altex.ro. Poți accesa rapid și simplu site-ul celor de la Altex și ai posibilitatea de a alege cauciucurile potrivite pentru mașina ta introducând informațiile necesare.

3. Scule și unelte

            Dacă îți place să lucrezi la mașină și dispui și de spațiul necesar pentru această activitate ar fi păcat să nu profiți de situație. Cauciucurile, de exemplu, mai ales dacă sunt deja poziționate pe jante, pot fi schimbate ușor de acasă cu ajutorul unui cric și a unei chei tubulare potrivite pentru prezoanele mașinii tale. Unele lucrări mai complexe vor necesita diverse unelte, dar dacă spațiul îți permite le poți depozita cu ușurință în propriul garaj.

  În concluzie, garajul tău nu trebuie să îți adăpostească doar mașina, ci și diverse elemente și scule utile pentru aceasta!

Sursă foto: pixabay.com

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter