Un succes pentru vară! Sandale cu platformă retro

Publicat pe

După câțiva ani petrecuți cu garderobe minimaliste, simple în tinutele de zi cu zi, moda a transmis oficial torța celor care își asumă riscuri vestimentare. Gândiți-vă la modul în care, în 2022, fustele mini au devenit microscopice, iar imprimeurile se sustrag realității, păcălind ochiul să vadă ceva care nu este chiar acolo. Și, poate cele mai notabile dintre toate, sunt modelele de pantofi de anul acesta, care în mare parte ajung la înălțimi falnice. În plus, tendința de pantofi cu platformă din 2022 este una atotcuprinzătoare, ceea ce înseamnă că nu este rezervată exclusiv doar pentru tocuri.

Încălțămintea cu platforme în timp

Încălțămintea de toate felurile — adidași, sandale, chiar și stilul mai conservator si mai cuminte — atinge noi extreme datorită unei mulțimi de designeri îndrăzneți care te provoaca să escaladezi. 

Exista voci importante în domeniul modei care teoretizează că pasiunea recentă pentru silueta înaltă este un mijloc de evadare – și nu este prima dată când pantofii cu platformă sunt folosiți pentru a transcende. Cu ani în urmă, a fost făcută o observație foarte ușoară că modelele de încălțăminte pentru femei devin mai extreme în perioadele de conflicte economice și politice. Astfel, se face referire la modul în care platformele au definit sfârșitul anilor 1930, afectați de cel de-al doilea război mondial, și apoi din nou la începutul anilor 1970, pe fondul războiului din Vietnam și al crizei energetice, precum și balonul dot-com de la sfârșitul anilor 1990, când papucii înalți de tip Spice Girl dominau ciclul de tendințe. Interesant, iată-ne din nou cu încălțăminte care se ridică la înălțimi uriașe și captează atenția presei, sugerând că tendința recentă a pantofilor cu platformă este rezultatul tumultului din ultimii ani.

Platformele in anul 2022

Sunteți gata să vă scufundați și mai adânc în fenomenul de încălțăminte înaltă? Mai jos, găsiți diversele interpretări pentru sandale cu platformă recomandate pentru 2022 și găsiți să le cumparati de la diverse brand-uri accesibile ca preț pentru toată lumea, până la încălțăminte de la brand-uri celebre, la prețuri pe măsură.  Pentru că în zilele noastre promovarea se face foarte mult pe rețelele de socializare, influenceri de pe tiktok promovează tendințele în modă și te ajută cu sfaturi despre cum să îți creezi garderoba potrivită pentru tine. Acolo vei observa că sandalele colorate și groase sunt un stil sigur pe care trebuie să îl adaugi la colecția ta de pantofi de primăvară și vară.

Există o cerere pentru sandale cu platformă în nuanțe care ies în evidență, cum ar fi roz neon, verde și violet, în conformitate cu tendința de îmbrăcăminte care este la fel de colorată în sezonul cald. De asemenea, este de remarcat modul în care tendința platformei din 2022 a dat naștere unei interpretări mai mature a emblematicei Mary Jane.  Pentru a vă personifica ținuta mai mult, luați în considerare să schimbați pantofii Oxford cu talpă joasă, tradiționali, cu un mocasin cu platformă, realizat într-un alb puternic. Pantoful atinge în mod inerent o senzație clasică, atemporală, datorită originilor sale preppy, dar silueta înălțată îi conferă un avantaj neconvențional. Multe dintre platformele din modă în prezent sunt legate de nostalgia de la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000. 

Stilurile de vârf ale anului 2022 sunt despre îmbinarea confortului și senzualității, iar înălțimea pantofilor cu platformă alungește silueta purtătorului, oferind în același timp mult mai mult sprijin decât pantofii stiletto. De exemplu, adidași cu platformă, care sunt o opțiune cochetă, dar sportivă de luat în considerare pentru cei care doresc să testeze un aspect înalt, păstrând în același timp senzația de a fi cu picioarele pe pământ. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter