VIVA! Shopping with Stars: vedetele și-au reînnoit garderoba de primăvară, în ParkLake Shopping Center

Publicat pe

VIVA! a continuat tradiția și în această primăvară, așadar, pe 12 aprilie vedetele s-au reunit în centrul comercial ParkLake, în cadrul evenimentului VIVA! Shopping with Stars. Ne-au acceptat invitația și ne-au încântat și inspirat cu alegerile lor vestimentare, profitând de ocazie pentru a-și reînnoi garderoba în această primăvară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Am dat deja jos „hainele grele' de iarnă, iar odată cu sosirea primăverii mulți dintre noi căutăm să ne reînnoim garderoba. De acum se anunță tot mai multe evenimente, ieșiri la terase, astfel că mulți dintre noi am întocmit deja o listă destul de lungă de cumpărături, pe care am notat, desigur, și cadourile pentru cei dragi. De Paște, cu toții vrem să ne surprindem prietenii, familia, persoanele care ne sunt dragi cu fel și fel de cadouri, în semn de prețuire. Și cum deja s-au lansat noile colecții la ParkLake ce prilej mai bun să avem decât să înceapă marea căutarea.

VIVA! Shopping with Stars: vedetele și-au reînnoit garderoba de primăvară, în ParkLake Shopping CenterVIVA! Shopping with Stars: vedetele și-au reînnoit garderoba de primăvară, în ParkLake Shopping Center

Vedete de top la VIVA! Shopping with Stars

Vedetele prezente la VIVA! Shopping with Stars s-au simțit excelent la cumpărături, zâmbetul larg de pe chipul lor vorbind de la sine. Ela Crăciun, Andreea Bălan, Majda Aboulumosha, Doinița Oancea, Gabriela Cristea, însoțită de soțul ei, Tavi Clonda, Carmen Brumă, Cristina Cioran, Mirela Retegan, Nicole Cherry, Dana Săvuică, Irina Baianț s-au delectat la o sesiune de shopping pe cinste în ParkLake Shopping Center. Hainele au fost în centrul atenției, dar vedetele noastre nu au neglijat nici încălțămintea, accesoriile și hainele pentru copii.

Ca de fiecare dată, am făcut fotografii la panou, vedetele ne-au arătat cu bucurie la panou ce și-au cumpărat, ne-au împărtășit impresii după sesiunea relaxantă de shopping, iar la final am conchis că ParkLake Shopping Center este partenerul nostru de nădejde.

Ce să oferi cadou persoanelor dragi? Gift Card-ul ParkLake Shopping Center!

Mai e foarte puțin timp până la Paște și dacă te afli în pană de idei, atunci gift-card-urile de la ParkLake Shopping Center pot fi o soluție excelentă. Mai ales dacă nu știi exact ce își doresc persoanele dragi, pentru a nu risca să dai greș și să nu le placă ceea ce ai ales, le poți oferi ocazia de a-și alege ceea ce caută cu adevărat.

Partenerul nostru, ParkLake Shopping Center, a lansat Gift Card-urile personalizate- un obiect dedicat celor care au totul, dar totuși le mai lipsește ceva. Există mai multe variante din care putem alege în funcție de eveniment sau ocazie și pot fi oferite într-un ambalaj extrem de elegant, mesajul din interior fiind amprenta pe care chiar tu o poți pune asupra cadourilor pentru cei dragi.

GiftCard-urile se pot achiziționa de la biroul de informații din centrul comercial, iar valoarea este aleasă de cumpărător, din variantele: 100 RON, 300 RON sau 500 RON. Love Gift Card este dedicat persoanelor față de care vrei să îți arăți dragostea, Happy Gift Card este conceput special pentru aniversări, Thanks Gift Card pentru persoanele cărora nu știi să le mulțumești, iar Joy Gift Card este pentru persoanele care, așa cum spune și numele, sărbătoresc mari bucurii. Pentru sărbători, mai ales pentru această perioadă, avem la dispoziție Spring Gift Card!

Mulțumim sponsorului ParkLake Shopping Center.

De asemenea, mulțumim partenerului Beauty One  pentru cadourile oferite.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă