Vrei o schimbare în viață? Începe cu stilul vestimentar

Publicat pe

Deși apetitul pentru organizarea și reorganizarea garderobei este adesea subestimat, acest lucru este foarte important. Persoanele care acordă mai multă atenție stilului vestimentar personal, sunt persoanele care își oferă libertatea de a să se exprima mai mult și mai convingător pentru că știu ce au de oferit. Legătura dintre felul în care îți trăiești viața și stilul vestimentar este evidentă, iar dacă știi să pui în practică câteva trucuri prin intermediul hainelor viața ta de zi cu zi poate evolua spre mai bine în mod considerabil.

Iată cum îți poți schimba viața în funcție de hainele pe care decizi să le porți zilnic:

  • Cea mai importantă este schimbarea! În prezent, se pare că principalul mod de a-și trăi viața este schimbarea. Trebuie să fii în continuă mișcare, adaptare și evoluție. Nu poți sta pe loc! Acest principiu se aplică și vestimentației tale. Dacă ești în categoria celor care abordează mereu un stil casual, spre exemplu, și vrei o schimbare, dar nu poți părăsi acest teren, începe cu pași mici.

 Poți schimba, pentru început, un singur articol vestimentar, oferind în acest fel o alură total diferită stilului tău. Încearcă să îmbraci modele noi de pantaloni de damă, în culori cât mai vii care să asigure un impact puternic, aranjează-ți părul într-un stil nou pentru tine, cum ar fi un coc lejer și cât mai jos, iar efectul final va fi cu totul altul.

  • Dacă ești o persoană mult mai flexibilă din punct de vedere al stilului pe care îl abordezi și ai deja o garderobă foarte diversificată, nu îți fie teamă să experimentezi! Hainele transmit un mesaj concret despre felul tău de a fi sau despre cum te simți într-un anumit moment, într-o anumită zi. Dacă de cele mai multe ori te îmbraci foarte variat, după cum simți pe moment, încearcă și varianta inversă: îmbracă-te după cum vrei să te simți. 

Poate că treci printr-o perioadă în care încrederea în sine nu atinge cotele obișnuite. Încearcă să apelezi la o ținută office sau o variație a acesteia cât mai impunătoare. Încearcă să aplici acest mic truc legat de alegerea hainelor și nevoile emoționale și îți vei modifică substanțial starea de bine și, implicit, întreaga zi.

  • Poate că nu ți-ai descoperit încă stilul vestimentar, iar acest lucru îți pune bețe în roate. Nu te lăsa descurajată! De multe ori este mai bine să nu fii ancorată într-un singur stil pentru a putea învăța să jonglezi cu articolele vestimentare, dar și cu stilul de viață. Pentru a-ți recâștiga controlul asupra garderobei tale, fă un pas în spate și privește-ți viața. 

Analizează cu atenție care îți sunt activitățile zilnice, dar și ce ai vrea să schimbi la acestea, care sunt evenimentele la care ai vrea să participi sau care este codul vestimentar de la locul de muncă dorit. Inspiră-te din aceste idei și alege să te îmbraci după cum ți-ar plăcea să ți se adreseze cei din jur.

Hainele au o putere uimitoare asupra felului în care oamenii interacționează. De aceea este important să pui accent pe stilul tău și să hotărăști, prin intermediul acestuia, cine și cum vrei să fii începând de astăzi. Schimbările mici de la început îți vor crește cu siguranță apetitul pentru schimbare și progres.

Sursa: pexels.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter