Zeci de vedete la un eveniment monden exclusivist în București. A fost lansată o colecție capsulă de vară între două branduri celebre

Publicat pe

Un eveniment monden de răsunet a reunit celebritățile și influencerii, miercuri, de 1 iunie, într-o locație specială! Un fashion show spectaculos de la care nu au lipsit celebre branduri și personalitățile de top din showbiz-ul autohton. 

Evenimentul special LOVE YOUR HAIR' SUMMER BRUNCH a adus în atenția publicului lansarea unei colecții capsulă pentru vară. Asocierea momentului între celebrul brand de peruci BELHER și ANNA ROMAN BRAND a strâns în jurul său nume sonore precum Raluca Bădulescu, Roxana Nemeș, Mădălina Pamfile, Raluca Dumitru, Geani Olaru s.a. 

A fost unul dintre cele mai cool evenimente mondene ale verii, unde au fost prezentate ținute demne de inspirație pentru o vară fresh, colorată și, desigur, pentru apariții fără cusur. Evenimentul a fost o adevărată defilare a originalității, a bunului gust și a calității! 

Vedetele de succes din showbiz-ul românesc au luat parte miercuri după-amiază la lansarea unei colecții speciale despre stil, eleganță și rafinament. Evenimentul organizat de Manifesto Agency a atras interesul persoane publice și oamenilor de afaceri din lumea high business-ului.

Lumea mondenă s-a reunit cu ocazia evenimentului LOVE YOUR HAIR' SUMMER BRUNCH

Evenimentul a început la ora 15.00 și a continuat până târziu, în locația BELHER Shop, aflată pe strada Pache Protopopescu 6. Gazda fashion show-ului a fost Raluca Bădulescu, un fashion icon cunoscut la nivel național, dar și internațional și care este, totodată, brand ambassador al perucilor îndrăgite de vedetele din România. În rândul celebrităților a luat amploare fenomenul perucilor BELHER, care imită părul natural, vara anului 2022 fiind definită în acest sens.

Toate aparițiile contează și asta ne-o demonstrează regina fashion-ului', Raluca Bădulescu, care a ales în cadrul întâlnirii să poarte o perucă de bună calitate, fără cusur pe piață, de la brandul BELHER. Ea a bifat întotdeauna apariții surprinzătoare și și-a completat stylingul cu o podoabă impresionantă. Ea a devenit trendsetter în materie de peruci și a luat parte la evenimentul ce a pus în lumină munca celebrului brand BELHER, care vine pe piața din România cu o abordare fresh și răspunde cerințelor femeilor într-o continuă schimbare și adaptabilitate.

BELHER este un brand condus din spate de două mâini de fier, care demonstrează că iscusința femeii în domeniul fashion-ului, al calității superioare și al frumosului este de neegalat. Perucile au reușit să acapareze nume mari de la noi din țară, care dau trendul în modă. 

A fost un eveniment de-a dreptul spectaculos pe care mi l-am imaginat exact așa: plin de eleganță și rafinament!', spune Sabina, care alături de sora sa a pus bazele unei afaceri pe care doamnele și domnișoarele o iubesc: Am sărbătorit alături de cei mai frumoși oameni începerea sezonului de vară! Toată lumea a fost extrem de încântată și ne bucurăm că suntem parte dintr-o lume ce aduce în fața dumneavoastră frumosul, stilul și clasa!', a spus Andra, fondatoarea BELHER.

Fashion show-ul a fost definit de strălucire, noutate și originalitate. De la eveniment nu au lipsit decorurile încântătoare, demne de o prezentare de modă atât de răsunătoare și nici gustările alese, băuturile de top și muzica ce a încununat evenimentul monden.

Dintre numeroșii invitați, o notă aparte a fost adusă de celebritățile din România, care au impresionat cu aparițiile demne de laudă, în ținute ce au completat decorul special. Fashion show-ul a adus în fața întregii țări noile trenduri pentru vara anului 2022.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter