Cum se pregătesc batoanele Twix de post


Batoane Twix de post sunt delicioase și se pregătesc rapid. Ba mai mult, au un gust deosebit. Sunt ideale atât pentru adulți, cât și pentru copii, pentru că nu conțin zahăr sau lactate. De asemenea, dacă ești la dietă, poți să le încerci, pentru că nu au multe calorii, așa că silueta ta nu va fi pusă în pericol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Acest delicios poate fi preparat cu ajutorul următoarelor ingrediente: două căni nuci, zece curmale fără sâmburi, o cană de caju, patru linguri de ulei de cocos, trei linguri sirop de arțar pur sau miere ori sirop de agave, o linguriță extract de vanilie și ciocolată neagră topită.

De ce ingrediente ai nevoie pentru batoanele Twix de post

– 1 1/2 căni nuci 

– 10 – 12 curmale fără sâmburi 

– 1 cană caju 

– 4 linguri ulei de cocos, topit 

– 3 linguri sirop de arțar pur sau miere ori sirop de agave 

– 1 linguriță extract de vanilie 

– Ciocolată neagră topită (sau puteți folosi o combinație egală de ulei de cocos topit și pudră de roșcove – carob – pentru o alternativă la ciocolată).

Citește și: Supa de linte, alegerea ideală în postul Paștelui. Cum o preparăm

Citește și: Rețeta de scovergi de post a Ginei Bradea

Citește și: Rețetă de prăjitură cu cremă de iaurt și marmeladă

Citește și: Rețeta de focaccia de post a lui Sorin Bontea

Citește și: Rețetă de ciocolată cu vată de zahăr. Desertul a devenit viral pe TikTok

Citește și: Rețetă de supă cu soia verde și actriță cu oțet. Inspirată din bucătăria japoneză

Cum se prepară batoanele Twix de post

Se mărunțesc nucile într-un blender, după care se adaugă și curmalele. Se obține o pastă, iar amestecul se pune într-o tavă de chec, tapetată cu hârtie de copt și se apasă.

Următorul pas este să puneți în blender nucile caju, uleiul de cocos și îndulcitorul. Adăugați și extractul de vanilie, apoi blendați până se va obține un amestec fin și cremos. Puneți amestecul obținut peste pasta făcută din nuci si curmale și introduceți tava în congelator, conform RTV.

Între timp, puteți începe să topiți ciocolata. Scoateți tava din congelator și turnați ciocolata peste ultima pastă, după care introduceți din nou în congelator pentru 30 de minute.

După ce a trecut acest timp, scoateți tava din congelator și tăiați batoanele în felii de grosimea unui deget.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton