Rețetă ciorbă tarhana. Este cea mai simplă și gustoasă ciorbă pe care o poți pregăti pentru prânz. Pe lângă faptul că are un gust apetisant, tarhanaua are și o mulție de proprietăți pentru organism. Indicat ar fi să o consumăm cât mai des posibil. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a face rețeta de ciorba tarhana.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!
Rețetă ciorbă tarhana. Această ciorbă este extrem de sănătoasă, datorită proprietățiilor avute de tarhana. Ajută la digestie, reduce tensiune, este bună și pentru persoanele diabetice, dar este bună și pentru ten.
Rețetă ciorbă tarhana. Așa că nu mai sta prea mult pe gânduri și pregătește cea mai bună ciorbă. Iată de ce ingrediente ai nevoie.
Citește și: Rețetă de supă minestrone. Simplă și gustoasă!
Citește și: Rețetă tort de post fără coacere. Simplu de făcut!
Citește și: Rețetă de drob de post cu morcovi și cartofi
Citește și: Rețetă de shaorma de post. Ușor de preparat!
Rețetă ciorbă tarhana. Ingrediente
150 g tarhana
2-3 căței de usturoi
2 linguri de ulei
3 linguri sos de roșii
1 l apă
sare
piper
Rețetă ciorbă tarhana. Mod de preparare
- Punem o oală la încins cu cele două linguri de ulei și așteptăm până ce încinge, după care adăugăm cei 3 căței de usturoi.
- În acest timp amestecăm cele 150 de g de tarhana cu 100 ml apă.
- După 2-3 minute adăugăm sosul de roșii și lăsăm pentru încă 2 minute.
- Adăugăm și tarhana după cele 2-3 minute, peste care vom pune 1l apă.
- Lăsăm pe foc pentru 10 minute și apoi condimentăm bine, după gust.
- Mai lăsăm pe foc pentru 5 minute și apoi putem servi, alături de crutoane.
Poftă bună!
sursă foto- Shutterstock
Cel mai nou VIDEO
Libertatea.ro
Fanatik