Rețetă conopidă pane de post. Extrem de gustoasă!

Publicat pe

Rețetă conopidă pane de post. Asta este cea mai simplă rețetă de conopidă pane de post. Tot ce trebuie să faci este să îți pregătești ingredientele necesare și să te apuci de treabă. Ai nevoie de doar 30 de minute pentru acest fel de mâncare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă conopidă pane de post. Dacă te-ai săturat de dovlecei, vinete și de ciuperci, este momentul să încerci această rețetă de conopidă pane de post. Iată de ce ingrediente ai nevoie.

Citește și: Rețetă de vinete la cuptor cu cașcaval.Ușor de gătit

Citește și: Rețetă gogonele murate.Cea mai simplă rețetă

Citește și: Rețetă de ciorbă de fasole cu costiță afumată.Secretul Mirelei Vaida

Citește și: Rețetă de prăjitura Cabana.Desert delicios

Rețetă conopidă pane de post. Ingrediente

1 conopidă mare

150 g făină

30 g amidon

sare

6 g praf de copt

piper

250 ml apă

Rețetă conopidă pane de post. Mod de preparare

  1. Amestecă făina, amidonul, praful de copt, sarea. După ce ai încorporat bine totul, pune 250 de ml de apă peste și mai amestecă pentru câteva minute.
  2. Compoziția obținută o vei pune la frigider pentru 10 minute, iar acum te vei ocupa de tăiatul conopidei.
  3. Tăiem conopida în bucăți mărunte și o punem la fiert pentru câteva minute.
  4. După ce o lăsăm la răcit, o vom da prin compoziția obținută.
  5. Punem ulei într-o tigaie încăpătoare și lăsăm să se încingă. După putem adăuga conopida.
  6. Lăsăm câteva minute pe fiecare parte și apoi le scoatem pe un prosop de bucătărie.
  7. Putem servi cu usturoi!

Poftă bună!

sursă foto- Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter