Rețetă de brioșe cu fructe. Desert gustos și ușor de preparat

Publicat pe

Rețetă de brioșe cu fructe. Cine nu adoră brioșele? Sunt prăjiturele delicioase și perfecte pentru orice ocazie. Pe de altă parte, nici nu necesită un talent culinar special. Se prepară ușor și nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente pe care le găsiți în orice magazin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rețetă de brioșe cu fructe. Brioșele sunt un desert ideal pentru zilele în care ne dorim să mâncăm ceva dulce. Simple sunt delicioase, dar dacă mai punem și fructe, clar se transformă în desertul perfect pentru oricine. Pe de altă parte, copiii le adoră.

Citește și: Supă cremă de usturoi.Rețetă gustoasă

Citește și: Prăjitura Albă ca Zăpada.Rețetă simplă și gustoasă

Citește și: Rețeta de șnițele a lui Cătălin Scărlătescu.Ingredientul secret

Citește și: Rețetă de negresă însiropată.Desert delicios

Rețetă de brioșe cu fructe – Ingrediente

– 1 ou

– 100 g făină

– 60 g zahăr pudră

– 1 praf sare

– 1/2 plic praf de copt

– 120 ml smântână slabă

– 1 lingura lapte

– 150 g fructe roşii congelate, precum căpșuni, coacăze, zmeură, cireșe, vișine etc.

Rețetă de brioșe cu fructe – Mod de preparare

1. Pentru început, amestecați ingredientele uscate, mai exact, făina, sarea și praful de copt;

2. În continuare, amestecați oul cu smântâna și adăugați progresiv laptele și zahărul;

3. Amestecul lichid pe care l-ați obținut se toarnă peste amestecul uscat;

4. Apoi, puneți fructele congelate și se omogenizează totul;

5. După care, puneți aluatul obținut în forme și lăsați 15 minute, după care dați totul la cuptor pentru 30 de minute, potrivit retete.unica.ro;

6. lăsați brioșele să se răcească și puteți să le ornați cu zahăr pudră.

Poftă bună!

Sursa Foto: pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter