Rețetă de smântână de post. Se prepară în doar câteva minute

Publicat pe

Rețetă de smântână de post. Am intrat în perioada sărbătorilor de iarnă, iar postul Crăciunului a început pe 14 noiembrie. Gospodinelor le este dificil să preparare rețete de post, dar noi venim în ajutorul lor. Dacă vrei să mănânci sarmale de post, dar vrei să le consumi cu smântână, iată că noi îți prezentam o rețetă de smântănă de post.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de smântână de post. Gospodinelor le este tot mai greu să înlocuiască mâncarea tradițională cu una de post. Așadar, dacă vrei să consumi o rețetă de post și ai nevoie de smântână, dar nu vrei să încalci regula postului, îți venim în ajutor cu rețeta de smântână de post.

Dacă ai gătit sarmale de post și vrei să le mănânci cu smântână, trebuie să știi că poți prepara smântână de post. Trebuie doar să ții cont de toți pașii necesari pentru prepararea acestei rețete.

Citește și:Rețeta de pizza de post.Se prepară în mai puțin de 10 minute

Citește și:Rețeta de chiftele cu cartofi

Citește și:Rețeta de chec cu lămâie și cocos.Cel mai gustos desert pentru post

Citește și:Rețetă musaca de cartofi cu soia, de post

Rețetă de smântână de post. Ingrediente

  • 150 g tofu
  • zeamă de la jumătate de lămâie
  • două linguri de sirop de agave
  • două lingurițe de sare
  • o lingură de muștar
  • 60 ml ulei

Mod de preparare

Se taie în bucăți tofu și se pune în blender alături de ulei, sirop de agave, sare, zeamă de lămâie și muștar. Se pornește blenderul și se obține o compoziție asemănătoare cu cea a iaurtului, după care poate fi pregătită pentru servit. Poftă bună!

Sursa foto: Canva

Vezi şi paste de post – cele mai delicioase rețete!

Citeşte şi despre cum se ține corect postul negru!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter