Rețetă de sticksuri de dovlecei

Publicat pe

Dacă ați rămas în pană de rețete, vă recomandăm să încercați sticksurile de dovlecei, un preparat delicios, ușor de făcut și gata în mai puțin de o oră. Mai jos regăsiți ingredientele și modul de preparare. Poftă bună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dovleceii se folosesc în diferite preparate și conțin o cantitate importantă de fibre, esențiale pentru reglarea tranzitului esențial. Dacă sunteți la dietă sau pur și simplu încercați să adoptați o alimentație mai sănătoasă, vă recomandăm să înercați crochetele de dovlecei la cuptor, o gustare crocantă și delicioasă.

Citește și: 3 rețete de sosuri pe care le poți face în casă. Sunt ideale pentru carne, legume sau paste

Citește și: Rețetă de dulceață de salcâm

Citește și: Rețetă fasole verde la tigaie

Citește și: Găluște cu cireșe. Un desert simplu și gustos

Rețetă de sticksuri de dovlecei – Ingrediente

300 g dovlecei

 100 g faina

 2 oua

 100 g pesmet

 50 g parmezan ras

 1 lingurita sare

 1/2 lingurita piper

Rețetă de sticksuri de dovlecei – Mod de preparare

1. Dovleceii se taie în bastonașe, apoi se trec printr-un amestesc de făină, sare și piper.

2. Într-un castron, se bat ouăle. În alt recipient, se amestecă parmezanul și pesmetul.

3. Fiecare bastonaș de dovlecel se trece prin amstecul de făină, apoi prin oul bătut și amestecul de parmezan și pesmet, potrivit retete.unica.ro.

4. Bastonașele se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se bagă la cuptor. Temperatura recomandată de coacere este de 180 de grade Celsius, iat timpul de gătire de 20-25 de minute.

Sursa foto: Freepik

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă