Rețetă negresă de post cu gem și apă minerală

Publicat pe

Rețetă negresă de post cu gem și apă minerală. Dacă nu mai știi ce prăjitură de post să pregăteși, astăzi îți vom propune această rețetă de negresă de post cu gem și apă minerală. Iată de ce ingrediente ai nevoie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă negresă de post cu gem și apă minerală. Deja s-a intrat în postul Crăciunului și nu mai știi ce prăjituri să faci pentru familie, care să fie și de post. Ei bine, trebuie neapărat să încerci această rețetă de negresă de post cu gem și apă minerală.

Citește și: Rețetă varză nouă călită.Este fragedă și perfectă cu costiță

Citește și: Rețetă de pilaf cu carne de pui.

Citește și: Rețetă prăjitură cu căpșuni.

Citește și: Rețetă de tartă cu căpșuni.Cel mai gustos desert

Rețetă negresă de post cu gem și apă minerală. Ingrediente

  • 200 ml apă minerală
  • 50 ml ulei
  • 350 g faină
  • 200 g zahăr
  • 1 lingură bicarbonat de sodiu
  • praf de copt
  • 2 lingurițe de cacao
  • nuci
  • o esență de vanilie
  • gem

Rețetă negresă de post cu gem și apă minerală. Mod de preparare

  1. Punem într-un bol încăpător 200 ml apă și adăugăm uleiul, dar și zahărul.
  2. Amestecăm totul bine și adăugăm jumătate de lingură de bicarbonat.
  3. Ulterior vom pune și praful de copt.
  4. După ce am mestecat bine, vom adăuga și esența.
  5. Acum vom pune făina, dar și cele 2 lingurițe de cacao.
  6. După 2-3 minute de amestecat putem pune și nucile.
  7. Încorporăm bine totul și compoziția obținută o punem într-o tavă încăpătoare.
  8. Punem totul la cuptor pentru 40-45 de minute, la cuptorul preîncălzit la 180 de grade.
  9. Verificăm cu o scobitoare dacă este făcută, iar deasupra vom întinde gemul.
  10. Vom servi după câteva minute.

Poftă bună!

sursă foto- Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter