Rețetă prăjitură Verdens Beste. Extrem de bună!

 Raiciu Adriana
.

Rețetă prăjitură Verdens Beste. Este una dintre cele mai cunoscute prăjituri din întreaga lume, așa că trebuie să o încerci și tu neapărat. Trebuie, însă, să urmezi următorii pași pentru a face cea mai gustoasă prăjitură Verdens Beste. Iată ingredientele de care ai nevoie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rețetă prăjitură Verdens Beste. Această prăjitură norvergiană a fost pe tot internetul, așa că trebuie să o faci și tu acasă la tine. Ai nevoie de următoarele ingrediente și tot ce trebuie să faci este să înărmezi cu răbdare, pentru că aveai mai mult de lucru.

Citește și: Rețetă de plăcintă cu spanac și orez.Simplă și gustoasă

Citește și: Rețetă prăjitură „Cât bați din palme'.Extrem de gustoasă!

Citește și: Rețetă de drob de post cu morcovi și cartofi

Citește și: Rețetă tort de post fără coacere.Simplu de făcut!

Rețetă prăjitură Verdens Beste. Ingrediente

200 g unt

100 g zahăr

5 gălbenușuri

170 g făină

o linguriță praf de copt

100 ml lapte

Pentru cremă:

5 albușuri

sare

200 g zahăr

zahăr vanilat

100 g migdale

350 ml lapte

3 gălbenușuri

3 lingurițe de amidon

Rețetă prăjitură Verdens Beste. Mod de preparare

  1. Amestecăm bine untul cu zahărul, iar apoi putem adăuga pe rând și cele 5 gălbenușuri.
  2. După ce încorporează bine totul, vom adăuga și făina treptat, dar și lingurița de praf de copt.
  3. Ulterior, vom pune și cei 100 ml de lapte și amestecăm bine totul.
  4. Ne vom ocupa și de cremă. Amestecăm bine cele 5 albușuri de ou cu zahărul și cu zahărul vanilat. Trebuie să obținem o spumă albă.
  5. Apoi, într-o tavă încăpătoare, vom pune primul strat de blat, cel obținut din unt. Întindem bine, iar deasupra punem crema. Adăugăm și cele 100 g de midale.
  6. Am băgat prăjitura la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 30 de minute.
  7. Vom pune pe foc laptele, timp în care vom amesteca gălbenușurile și amidonul. După ce amestecăm bine, punem în oală, peste lapte. Lăsăm totul pe foc pentru 5 minute.
  8. Scoatem blatul de la cuptor și îl tăiem în două sau trei părți. Punem un strat de blat, apoi crema obținută, iar apoi un alt strat de blat, până vedem că prinde contur.
  9. Presărăm deasupra zahăr pudră și servim!

Poftă bună!

sursă foto- Shutterstock

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton