Rețetă ruladă din piept de curcan cu spanac

Publicat pe

Rețetă ruladă din piept de curcan cu spanac. O ruladă din piept de curcan cu spanac este un preparat potrivit pentru masa de duminică, atunci când te revezi cu toată familia. Uite cum o poți prepara chiar la tine acasă, cu doar câteva ingrediente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă ruladă din piept de curcan cu spanac. Dacă ai de gând să pregătești o masă mai specială pentru invitații tăi, trebuie să încerci neapărat această rețetă de ruladă din piept de curcan cu spanac. Este extrem de simplu de făcut și ai nevoie de doar câteva ingrediente! Iată cum se prepară!

Citește și:Rețeta de chiftele de post

Citește și: 10 rețete de friptură de pui

Citește și: Rețeta de chec cu lămâie și cocos.Cel mai gustos desert pentru post

Citește și: Rețetă musaca de cartofi cu soia, de post

Rețetă ruladă din piept de curcan cu spanac. Ingrediente

100 g spanac congelat

80 g de brânză gorgonzola

70 g de nucă mărunțită

un kg de piept de pui (felii plate)

120 de ml vin alb

400 ml supă de pui

3 linguri ulei

300 g frișcă

3 linguri amidon

sare

piper

Rețetă ruladă din piept de curcan cu spanac. Mod de preparare

  1. Ne ocupăm prima dată de carnea de curcan. Feliile din pipet se bat cu ciocanul, pe o parte și pe cealalată, și condimentăm după gust cu sare și piper.
  2. După ce am lăsat spanacul la dezghețat, avem grijă să îl scurgem bine de apă. Ulterior, îl vom tăia mărunt și îl vom amesteca cu brânza gorgonzola și nucile mărunțite.
  3. Punem pe fiecare felie de piept de curcan compoziția cu spanac, rulăm bine totul și legăm cu ața alimentară.
  4. Punem 3 linguri de ulei într-o tigaie și lăsăm să se încingă. Punem apoi feliile de piept de curcan și le prăjim, până observăm că și-au schimbat culoarea.
  5. Le scoatem din tigaie și le punem la cuptor pentru 60 de minute. Cât timp feliile stau la cuptor, ne vom ocupa de sos.
  6. În tigaie în care am prăjit ruloruile, adăugăm vinul și supa. Lăsăm totul pe foc pentru 5 minute. Scoatem compoziția și o punem într-o altă cratiță.
  7. Adăugăm și frișca într-o cratiță și fierbem puțin, iar apoi adăugăm și amidonul. Amestecăm bine și lăsăm pentru 3-4 minute.
  8. Scoatem rulada de la cuptor și servim alături de sosul pregătit.

Poftă bună!

sursă foto- Shutterstock

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter