Rețetă simplă de stufat de miel. Preparatul perfect pentru masa de Paște

Rețetă simplă de stufat de miel. Preparatul perfect pentru masa de Paște. Majoritatea românilor pregătesc această mâncare pentru sărbători, deoarece este o adevărată delicatesă. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru acest preparat gustos, dar și care este modul de preparare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Majoritatea românilor se pregătesc deja pentru Paște, deoarece mai sunt doar câteva zile până la marea sărbătoare. Dacă nu ai idee ce să mai pregătești pentru masa de Paște, atunci stufatul de miel este perfect. Îți vom prezenta o rețetă simplă, dar care este pe placul tuturor.

Rețetă simplă de stufat de miel. Ingrediente

-1 kg de carne de miel (pulpă sau coaste)

-2 legături de ceapă verde

-2 legături de usturoi verde

-2-3 linguri de ulei

-200 ml de suc de roșii sau 1 lingură de pastă de roșii diluată cu apă

-opțional: 1 pahar de vin alb

-sare

-piper

-opțional: 1 legătură de mărar sau de pătrunjel

Citește și: Rețeta de drob de miel a lui Cătălin Scărlătescu, perfectă pentru masa de Paște. Preparat fraged și gustos!

Citește și: Rețetă de cozonac roz cu zmeură, migdale și fistic: „Un contrast plăcut între aroma fructelor și gustul bogat al aluatului”

Citește și: Andreea Berecleanu își așteaptă copiii acasă, de Paște: „Locuiesc împreună în Londra. Eva a primit prima ofertă de job, Petru e încă student'. Cele mai grele momente din cariera prezentatoarei TV / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Tania Budi și Adrian Cristea. S-au cuplat după despărțirea fotbalistului de Bianca Drăgușanu, iar ele au ajuns la cuțite: „A fost prietena mea'

Rețetă simplă de stufat de miel. Mod de preparare

Spală bine carnea și taie în bucăți potrivite. Prăjește-o ușor în ulei, într-o cratiță mare, până prinde o crustă ușoară. Adaugă sare și piper. Taie ceapa și usturoiul verde în bucăți mici și adaugă-le peste carne și călește-le timp de aproximativ 3-4 minute, amestecând ușor.

Toarnă sucul de roșii și, dacă folosești, vinul alb. Completează cu apă cât să acopere carnea pe jumătate. Acoperă și lasă să fiarbă la foc mic pentru aproximativ 45-60 minute, până carnea e fragedă și sosul scade puțin.

Potrivește de sare și piper. Presară verdeață tocată la final, dacă dorești. Stufatul de miel este gata de servit. Poftă bună!

Sursa foto: Freepik

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton