Rețetă supă de conopidă cu legume și pătrunjel. Preparat de post

Publicat pe

Rețetă supă de conopidă cu legume și pătrunjel. Încă de pe data de 15 noiembrie, când a început Postul Crăciunului, numeroase gospodine și-au ridicat semne de întrebare cu privire la preparatele pe care le vor pune pe masă. Ei bine, noi le sărim în ajutor zilnic, cu câte o rețetă de post, ideală pentru toate gusturile. Ce ar fi ca azi să încerci supa de conopidă cu legume și pătrunjel? Te asigurăm că o să-ți încânte papilele gustative.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce ai spune ca și în perioada Postului de Crăciun să ai diversifitate pe masă? Da, se poate! Sunt o mulțime de rețete de post, care de care mai delicioase. Într-adevăr, nu oricine le cunoaște, însă de asta suntem noi aici, să vă dezvăluim zilnic mâncăruri de post râvnite de toată lumea.

După denumire, supa de conopidă are în prim plan conopida, însă și numeroase alte legume. Nici pătrunjelul nu lipsește, asta fiindcă îi dă un gust unic, ce te face să salvezi rețeta pentru a o mai face și într-o altă zi.

Citește și: Ruxi, atac dur la adresa Vivianei Sposub:”Parșivă, nu are educație suficientă, nu știe să…”

Citește și: Mara Bănică, sfâșiată de durere după moartea tatălui ei:„Am slăbit 7 kilograme în 10 zile'. Ce semne de dincolo a primit jurnalista

Citește și: Cum faci borș de casă

Citește și: Rețetă de zacuscă de pește

Rețetă supă de conopidă cu legume și pătrunjel – Ingrediente

1 kg conopidă

300 g morcovi

300 g păstârnac

150 g țelină rădăcină

250 g ardei gras

O ceapă medie

50 ml ulei de floarea soarelui

O foaie de dafin

1 legătură de pătrunjel

2 litri supă de legume

Sare și piper 

Rețetă supă de conopidă cu legume și pătrunjel – Mod de preparare

Se folosesc puține ingrediente, pe care oricine le are în bucătărie, iar asta nu este tot. Pe cât de puține ingrediente are, pe atât de repede se pregătește. Prin urmare, primul pas constă în curățarea legumelor. După, le tăiem julienne, ceapa o tocăm mărunt și le punem la călit într-o oală alaturi de ulei și putină sare timp de 10-12 minute la foc mediu.

Când timpul s-a scurs, adăugăm supa de legume, foaia de dafin, piper și o lăsăm la fiert încă 10 minute la foc mediu. Punem conopida ruptă buchețele mici și mai fierbem 5-7 minute. La final, verificăm dacă se potrivește cu gustul nostru și luăm de pe foc. Se servește cu pătrunjel. Poftă bună!

Sursă foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter