Tocăniță de pipote și inimi. Cea mai gustoasă rețetă

Publicat pe

Rețetă de tocăniță de pipote și inimi. Tocănița de pipote și inimi este unul dintre cele mai gustoase preparate. Foarte mulți români adoră această mâncare, care se potrivește perfect lângă o mămăligă. Dacă v-am făcut poftă, să trecem la gătit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine nu adoră această mâncărică? Rețeta propusă de noi este foarte delicioasă și nu veți avea nevoie decât de câteva ingrediente. Cei dragi vor fi încântați să aibă la masă un așa fel gustos de mâncare.

Citește și: Mâncare de păstăi verzi.Rețetă delicioasă

Citește și: Rețetă de supă de zarzavat.Se prepară ușor

Citește și:Rețetă de tort de biscuiți cu budincă, fără coacere

Citește și: Rețetă fasole bătută.Ieftină și delicioasă

Rețetă de tocăniță de pipote și inimi – Ingrediente

– 1 kg pipote si inimi de pui

– 3-4 linguri ulei

– 1 ceapa

– 1 ardei gras

– 3 linguri bulion

– boia de ardei

– sare, piper

– o legatura patrunjel

Rețetă de tocăniță de pipote și inimi – Mod de preparare

1. Pentru început, spălați pipotele și inimile și puneți-le la fiert timp de 40-50 de minute.

2. În momentul în care pipotele au fiert, scoateți pipotele și inimile din supă și sotați cu câteva linguri de ulei.

3. După care, adăugați ceapa tocată mărunt și ardeiul tăiat cubulețe. Lăsați până se înmoaie totul.

4. Apoi, adăugați bulionul. După care, turnați supa în care au fiert pipotele, adăugați boia, sarea și piperul după gust și dați totul în câteva clocote, potrivit caietulcuretete.com.  

5. Dacă vreți, puteți să îngroșați sosul cu un rantas făcut dintr-o lingură de făină desfăcută în apă rece.

6. Apoi, opriți focul și adăugați pătrunjel tocat. Puteți servi acest preparat alături de o mămăligă.

Poftă bună!

Sursa Foto: shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter