50 Shades of Grey – Când sexul sălbatic e prea puţin

Publicat pe

După doi ani de așteptare, ecranizarea cărții „50 Shades of Grey' a ajuns în sfârșit în cinema. În timpul producției, dezbaterile pe tema protagonistului și a abuzurilor sexuale au fost încinse, dar odată cu apariția în cinema, aproape toată lumea a căzut de acord: e de râs!

 

50 umbre

„E o ficțiune. Nu e sexy decât pentru cineva care nu a mai făcut sex niciodată. Am tot așteptat să se întâmple ceva incitant și ne­bunesc în acea cameră roșie, dar nu am văzut decât multe plesnituri. Și nu mi s-a părut prea realist, pentru că niciun bărbat nu coboară atât de mult când face sex cu o femeie', a spus Madonna, după ce a văzut filmul „50 Shades of Grey. Ca orice carte care adună în jurul ei grupuri de fani, și în cazul acesta admiratorii poveștii dintre milionarul Christian Grey și studenta Anastasia au simțit că au drep­tul, ba chiar obligația de a interveni în deciziile producătorilor.

 

ALEGEREA DOMNULUI GREY

 

Cum majoritatea celor care au apreciat cartea e formată din femei, unul dintre subiectele fierbinți dezbătute online atunci a fost cine va juca rolul principal mascu­lin. A fost marea problemă a cititoarelor atașate de domnul Grey, căruia îi oferise­ră deja un chip și un trup când citiseră cartea. Domnul Grey din film trebuia să semene cu cel din imaginația lor. O mulțime de site-uri au făcut sondaje de-spre cine ar trebui să joace rolul, iar fanii au ales imediat. Ian Somerhalder și Matt Bomer – niște tipi cu pomeți proeminenți, ochi albaștri și păr aranjat perfect, pe care nu ți-i poți imagina altfel decât într-un costum impecabil – au fost favoriții. A existat și o petiție online care le cerea pro­ducătorilor să îl distribuie în rolul princi­pal pe Matt Bomer.

 

RALUCA TĂMAȘ Foto PR, HEPTA

 

Continuarea în numărul de martie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 5 martie.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter