Albertina Ionescu - Vacanta la Roma

Publicat pe

Ghidurile turistice atrag atentia sa nu vizitezi Roma in august deoarece risti sa te topesti de caldura. Albertina nu a luat in seama avertismentul. Visul unei sedinte foto pe strazile Romei a invins. Rezultatul este prezentat in VIVA! in exclusivitate.

Albertina Ionescu Ai plecat la Roma impreuna cu doua prietene. Ce este cu aceasta vacanta intre fete care seamana cu o declaratie de independenta?
In ceea ce ma priveste, declaratia de independenta a fost semnata in urma cu 12 ani cand, prin forte proprii, am inceput colaborarea cu Televiziunea Romana, in paralel cu admiterea la Facultatea de Drept. Initiativa acestei plecari la Roma a avut la baza dorinta unei experiente pline de adrenalina – vacanta si sedinta foto in acelasi timp, iar intensitatea a fost accentuata de locatie, Roma fiind locul perfect pentru ceea ce ne-am propus.

Cum ti-a venit ideea sa pui la cale acest shooting si ce vrei sa comunici despre tine?
Pentru mine, Roma este un oras minunat, plin de energie, care are foarte multe valente: cultura si istorie la tot pasul, un stil de viata sofisticat, dar relaxat, litoral si oameni plini de viata. Pentru sedinta foto, ne-au atras spectacolele din piatete, privelistea orasului de pe colina Il Pincio, castelul Santa Severa de la Marea Tireniana sau muzeul SantAngelo de pe Tibru, atractii mai putin comerciale, dar categoric spectaculoase. Probabil ca unele schimbari survenite in interiorul meu m-au determinat sa ma reconsider cumva din anumite puncte de vedere si sa imi doresc o noua relatie cu mine.

Citeste continuarea articolului in numarul de august al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter