Andi Vasluianu - Intre Raluca si "Cealalta Irina"

Publicat pe

Andi Vasluianu, Raluca AproduIn aceasta luna, pe marile ecrane va rula un film pe care VIVA! ti-l recomanda: „Cealalta Irina. In rolul principal, Andi Vasluianu. Povestea este bazata pe un fapt real: unui tanar barbat, agent de paza dintr-un mall, ii moare sotia, in conditii stranii, undeva in Egipt. Barbatul incepe o ancheta si descopera ca Irina lui nu era femeia pe care credea ca o cunoaste.

Am vorbit cu Andi Vasluianu despre film, familie, iubita lui, Raluca, despre vedete si pseudovedete, despre saracie si copilarie. Am vorbit de toate. L-am placut pentru ca e pasional: isi iubeste mult meseria, pune suflet in ce face, are pareri clare despre lume si viata. M-a frapat ca a folosit in exces cuvintele „cinstit si „cinste, pe care le-a pus alaturi de meserie, de viata, de dragoste. Adora lupta in camp deschis, de fapt se simte mai confortabil atunci cand este provocat. Dar l-am simtit, in acelasi timp, sentimental, generos, recunoscator. In filmul mai sus amintit, joaca un rol in care e multa singuratate, tradare, saracie, dar si lupta si tenacitate. Nu e un film care sa te lase indiferent. De fapt, cred ca e unul care te lasa fara cuvinte.

Ti-a placut personajul pe care l-ai jucat?
Pai, de fiecare data cand te-apuci de-o treaba, trebuie sa-ti cam placa… Nu are cum sa nu-ti placa personajul tau…

Chiar daca personajul e negativ, desi aici nu e cazul?
Mai ales atunci. Pentru ca atunci tu trebuie sa-l sustii in fata publicului. Mie mi se pare foarte interesant ca atunci cand incepe sa-ti placa personajul, incepi sa-i gasesti si motivatiile. Si atunci il faci pe public sa mearga cu tine. Cand joci un personaj negativ, de exemplu, e bine sa-i „bagi multa pozitivitate, iar cand e pozitiv, sa-i adaugi un pic de negativitate. Pentru contrabalansare, ca altfel n-ai magnetism…

Adica tu vrei sa-mi spui ca un actor trebuie sa fie si un bun psiholog…
E obligatoriu! Nu neaparat sa fie psiholog, dar sa-si puna niste intrebari mici, de baza. Daca incepe sa-i placa meseria asta, atunci incepe sa-si puna si niste intrebari mult mai delicate, care l-ar putea atinge undeva… E ca atunci cand imbraci o haina si iti ramane mirosul. E tot aia si aici. Iti ramane un miros din personajul pe care-l joci…

Citeste continuarea articolului in numarul de decembrie al revistei Viva!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter