ANDREEA MARIN, poveste cu zâne şi prinţese

Publicat pe

„Şcoala mamelor o poartă prin toată ţara. De când s-a născut Violeta însă, Andreea Marin a găsit soluţia pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea: şi-a mutat biroul acasă, unde se poate juca în voie cu fetiţa ei. Tot la joacă am găsit-o şi noi, de data aceasta într-un palat care hrăneşte imaginaţia copiilor şi adulţilor deoporiva.

 

SEB_5782a

Pentru câteva ore, grădina Pa­latului Mogoşoaia s-a trans­format într-un ţinut al bas­melor. O mică prinţesă cu ochi albaştri şi mama ei dansează pe ga­zonul verde, aleargă în curtea mărginită de ziduri vechi de peste 300 de ani şi stau de vorbă în logia cu arhitectură veneţiană. Cele două sunt Andreea Marin şi fiica ei de 5 ani, Violeta, care, în această seară neobişnuit de caldă pentru sezonul în care ne aflăm, pozează pentru campania de promovare a celui mai nou serial difuzat de Disney Junior, „Sofia Întâi. Inspirate de rochiile de prinţesă, de atmosfera din alte timpuri şi de povestea micuţei Sofia, am discutat cu An­dreea despre copilărie, instincte materne, desene animate şi, bineînţeles, celebritate.

 

Eşti implicată într-o mulţime de pro­iecte sociale care îţi ocupă mare par­te din zi. Cât timp îţi mai rămâne pentru a sta alături de Violeta şi ce faceţi atunci când sunteţi împreună?

Andreea: Am foarte multă grijă din acest punct de vedere. Fireşte, atunci când sunt într-un turneu în ţară, aşa cum s-a întâmplat în luna aceasta, când am lipsit practic de 11 ori de acasă, pentru că au fost 11 oraşe mari în care a trebuit să ajung, planific cu grijă plecările. Astfel că, întrucât jumătate dintre locaţii au fost destul de aproape de Bucureşti, la mai puţin de 3 ore cu maşina, am putut să mă întorc acasă în aceeaşi zi. În celelalte cazuri, am mers cu avionul şi am revenit a doua zi. Aşadar, nu pot să spun că lip­sesc de acasă mai mult decât lipseşte orice om serios în privinţa muncii sale. Pe de altă parte, noi suntem foarte bine organizaţi şi avem oameni dragi care ne ajută la nevoie.

Iar de când s-a născut fiica mea, eu mi-am făcut biroul acasă, ceea ce m-a ajutat să am mult mai mult timp alături de ea, faţă de alţi părinţi care pleacă dimineaţa şi se întorc seara târziu de la serviciu, pentru că nu au de ales. Aşa că înţeleg foarte bine cât de greu este să îţi curgă viaţa în felul acesta. Tocmai de aceea, am avut renunţări voluntare pe care le-am făcut în cariera mea, căci am preferat să fiu mamă, nu un musafir pentru copilul meu. Aşa că sunt o femeie care îşi respectă angajamentele profesionale, având însă o prioritate: Violeta. Nu-mi doresc să se simtă neglijată.

 

De RALUCA TĂMAȘ

Foto SEBASTIAN ENACHE

 

Citeşte un interviu inedit cu Andreea Marin şi Violeta în numărul de iunie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter