Ashton Kutcher - Femeile de dupa Demi Moore

Publicat pe

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hartiile de divort si Ashton Kutcher se arunca in jocul flirturilor si al intalnirilor, bucuros ca a revenit la statutul de barbat liber. In timp ce Demi Moore trece cu greu peste despartire, mai tanarul ei ex a bifat deja doua cuceriri. Una dintre ele e chiar Rihanna, un trofeu la care nici el nu ar fi visat.

Comparativ cu femeile, barbatii risca de 2,7 ori mai mult sa fie implicati intr-un accident auto, au de 4 ori mai multe sanse sa apeleze la un serviciu matrimonial online, iar posibilitatea de a se sinucide este de 3 ori mai mare. Sunt doar cateva statistici care demonstreaza ca psihologia masculina este cu mult diferita de cea feminina, de aici si comportamentul diferit al celor doua sexe in situatii diverse, de la felul in care rezolva lucrurile la serviciu, pana la modul in care privesc relatiile de dragoste.

Si, mai ales, maniera in care trec peste ruptura de persoana pe care au iubit-o ani la rand. Daca femeile cu inimile frante isi gasesc confortul alaturi de prietenele carora li se destainuie si pe umarul carora plang, cei mai multi barbati revin, direct dupa despartire, la jocul intalnirilor si al flirturilor. Este si cazul lui Ashton Kutcher (34), care s-a obisnuit repede cu statutul de celibatar si se bucura din plin de femeile din jurul sau, chiar daca divortul de fosta partenera de viata, Demi Moore (49), a demarat abia cu cateva luni in urma.

ROMANTA CU SOSIA FOSTEI NEVESTE
La cateva saptamani dupa celebrul mesaj de pe Twitter care anunta despartirea cuplului, actorul din Doi barbati si jumatate isi gasea alinarea alaturi de Lorene Scafaria (34), o scenarista de la Hollywood care seamana incredibil de mult cu Demi Moore. Cei doi au fost vazuti impreuna la Yellowstone Club Ski Report, unde s-au distrat la snowboard….

Citeste continuarea in numarul de mai al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter