Britney Spears: Dragostea (NU) invinge totul

Publicat pe

Intr-o singura zi, Britney a anuntat ca nu va mai face parte din juriul X-Factor SUA, ca vrea sa revina la muzica si ca s-a despartit de logodnicul ei, Jason Trawick.

 

BRITNEY SPEARS TOUR LAUNCH PARTY

 

Daca ne gandim ca are umorul celui care nu pune la suflet toate rautatile, s-ar putea ca Britney sa treaca repede atat peste esecul profesional (contractul cu X-Factor era totusi de 15 milioane de dolari), cat si peste cel amoros. Blon­dina stie insa ca e nevoie si de nervi tari pentru astfel de incercari, iar ea a demonstrat in trecut ca nu sta bine la acest capitol. De altfel, este in con­tinuare tinuta sub observatie de un judecator, date fiind iesirile ei violente de acum cativa ani.

 

Goodbye my lover…

Pe 11 ianuarie anul acesta, Britney Spears a confirmat faptul ca s-a despartit de Jason Trawick, logodni­cul, managerul si totodata curatorul averii ei (artista a fost decazuta din drepturile de a-si administra singura averea in 2008, dupa o serie de iesiri nervoase). Desi relatia lor parea solida, iar despre casatorie se vorbea ca despre un fapt sigur, in ultimele luni, Britney a fost vazuta de cateva ori fara inelul de logodna.

Intrebata daca se mai gandeste la casatorie si posibilitatea de a deveni din nou mama, acum vreo 2 ani Brit­ney Spears raspundea relaxata ca nu are de ce sa excluda vreuna dintre cele doua variante. Cateva luni mai tarziu, Jason ii oferea un inel marca Neil Lane in valoare de 90.000 de dolari si ii adresa marea intrebare.

 

De Claudia Cojocea

Foto: Hepta

Citeste continuarea in numarul de februarie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter