Calin Goia - Primele imagini cu familia

Publicat pe

Departe de ochii curiosilor, Calin (33) si sotia sa, Andreea (26), se bucura in liniste de minunea de a fi parintii lui Petru (un an si opt luni) si Tudor (cinci luni). Pentru prima data, cei doi au acceptat sa
impartaseasca lumii fericirea lor in formula completa.

Cine ar fi zis ca artistul ras in cap, cu tatuaje, memorabil prin versuri ca „locul tau este pe masa si-al paharelor pe jos se pricepe de minune la schimbatul scutecelor? Si cine spune ca basmele sunt desuete? Calin si familia sa, asa cum i-am imortalizat noi intr-o dimineata de marti, par sa traiasca mai curand intr-o carte de povesti, lipsita de orice coordonate temporale, decat in agitatul an 2009. Nu ne-a fost usor sa-i convingem sa pozeze. „Nu ne place sa iesim prea mult in evidenta, iar o sesiune foto nu e un lucru prea usor pentru niste copii atat de mici. De aceea nu am raspuns invitatiei voastre de la primul apel, cu toate ca ne place mult Viva!, ne-au explicat cei doi de cum ne-am vazut.

Calin Goia, familia

Povestea lor incepe clasic: Calin si-a dorit o sotie calda, dragalasa, cu ochii albastri. Si a aparut Andreea. De fapt, aparuse de mai multa vreme, imi saboteaza artistul povestea. „Am fost mult timp prieteni buni inainte de a fi iubiti. Andreea a fost prima noastra angajata cand ne-am infiintat firma (n.r. – firma lui Calin si a lui Gabi, colegul de trupa). Era inca studenta atunci, iar imediat dupa ce a terminat facultatea ne-a parasit pentru mirajul publicitatii. Am pastrat legatura si iata ca am reusit sa-mi iau revansa: am scos-o pentru un timp din publicitate.

Primul sosit in familie a fost Petru, care la shooting era mai ceva ca „argintul viu, dupa cum il descriu parintii sai. Acum cinci luni a aparut si Tudor. Micutul a tinut sa-si anunte venirea pe lume cu surle si trambite. „Cu Petru nu am avut greturi, dar cu Tudor da. In plus, Tudor s-a miscat cu mult mai mult. La a doua sarcina mi-a fost mai greu pentru ca era deja Petru si nu imi lasa deloc timp de odihna.

Citeste continuarea articolului in numarul de aprilie al revistei VIVA!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter