Charlize Theron - Beautiful Monster

Publicat pe

Pare fragila si inocenta cand pledeaza pentru cauza africana sau impotriva experimentelor pe animale, dar e puternica si sigura cand joaca in filme. E sexy si provocatoare in reclame sau pictoriale, dar ne-a lasat pe toti cu gura cascata cand a sarutat o femeie pe scena, contra a 140.000 de dolari. Cine e, de fapt, Charlize Theron?

Charlize Theron, Nelson MandelaIti multumesc ca ai pus Africa de Sud pe harta lumii.' „Te iubesc atat de mult! Esti un motiv de inspiratie pentru intreaga lume!' A fost un schimb de replici memorabil, consumat cu ochii-n lacrimi, intre Nelson Mandela, figura iconica a luptei impotriva apartheid-ului si castigator al Nobelului pentru Pace, si Charlize Theron, pe-atunci prospata castigatoare a unui Oscar pentru rolul principal din filmul „Monster.

Vara asta, Charlize si-a dezamagit intrucatva publicul masculin. Intr-un interviu oferit lui Piers Morgan de la CNN, a declarat ferm, asa cum ii e firea: „Casnicia nu e pentru mine. Prefer relatiile de lunga durata. Atata timp cat guvernul ne spune pe cine sa iubim si cum sa iubim, am o problema cu asta'. (N.r.: actrita face referire la dreptul la casatorie a persoanelor de acelasi sex, recunoscut in doar sase din cele 50 de state americane). Anuntul vine la mai bine de un an dupa ce vedeta, acum in varsta de 36 de ani, a iesit dintr-o relatie de noua ani petrecuta langa actorul Stuart Townsend.

Citeste continuarea articolului in numarul de octombrie al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter