Cher - Cinderella Story

Publicat pe

Odata la cativa ani, Cher se intoarce cu o surpriza. Luna aceasta vine cu filmul „Burlesque“ si pregateste al 60-lea album, dar in cei peste 40 de ani de cariera a avut parte, la randul ei, de tot soiul de surprize. Cele mai neplacute au venit de la barbati.

CherSpre deosebire de alte dive, carora viata le-a inmanat lozul cel norocos inca de la nastere, Cher a trebuit sa lupte din greu pentru fiecare dolar castigat. Pe ea nu o vei auzi povestind despre o copilarie minunata, despre iubiti care au jurat sa o adore pana la moarte sau despre americanii care au sustinut-o intotdeauna.

Din contra, toata viata a fost inconjurata de oameni complicati si, orice ar face, se va gasi intotdeauna o majoritate care sa o numeasca „penibila. Unii o admira pentru stilul sau vestimentar atipic, dar cei mai multi i-au pus eticheta de „fashion disaster. Unii aproba numeroasele sale operatii estetice, altii se intreaba daca nu cumva s-a operat la acelasi doctor cu Mickey Rourke. A castigat un Oscar, dar unii inca rad la ideea ca Cher poate fi actrita. Ne incrun-tam cand auzim starurile povestind ce presiune e pe capul lor, dar in cazul lui Cher celebritatea chiar a venit la pachet cu numeroase necazuri.

Citeste continuarea articolului in numarul de ianuarie al revistei VIVA!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter