Chrissy Teigen - Orice femeie ar vrea să fie în locul ei...

Publicat pe

E un model celebru, are un simţ al umorului fabulos, un trup de zeiţă şi îi place să mănânce junk food. Orice femeie ar vrea să fie în locul ei… Mai puţin în ziua în care, la American Music Awards, a arătat întregii planete ceea ce trebuia să vadă doar soţul ei!

 

MODEL DIN ÎNTÂMPLARE: A fost descoperită la 18 ani, în Ca­lifornia, pe când lucra într-un magazin pentru surferi. Atunci, nici prin minte nu-i trecea că va ajunge model – ea visase să devină profesoară sau să aibă o meserie legată de… mân­care. Jumătate thailandeză, jumătate norvegiană, Chrissy Teigen are un look şi nişte dimensiuni (86-64-89) aproape perfecte, deși a născut recent, dar asta nu a ferit-o de umilinţe la începuturile carie­rei: de la unul din joburi a fost concedia­tă fiindcă era… prea grasă! Ulterior avea să devină unul dintre cele mai apreciate modele ale Sport Illustrated!

 

SOŢIA UNEI LEGENDE: În 2006, Chrissy a dat lovitura vieţii ei, devenind protagonista videoclipului „Stereo. Pe platourile de filmare l-a cunoscut pe ce­lebrul John Legend, cel care ulterior avea să-i devină soţ. Prima lor întâlnire n-a avut nimic romantic. John era în cabina lui şi-şi călca lenjeria, iar asta a impresionat-o pe Chrissy. Iată că drumul spre inima unei femei nu e chiar atât de întortocheat pe cât pare… După şapte ani de relaţie, în 2013, cei doi deveneau soţ şi soţie, John Legend dedicându-i lui Chrissy „All of Me, unul dintre cele mai frumoase cân­tece de dragoste scrise vreodată.

 

chrissy2

 

„STAND-UP PE INSTAGRAM: Chrissy e deja faimoasă pe conturile de socializare, dar nu numai pentru formele sale perfecte şi pentru look-ul exotic, ci şi pentru umorul ei special. În plus, Chrissy, care afirmă că urăşte photoshop-ul, nu se jenează să se pozeze în ipostaze mai puţin flatante pentru o femeie, ca de exemplu momentele în care consumă hambur­geri sau îngurgitează felii mari de pizza. În plus, vedeta nu s-a ferit nici să le ara­ te fanilor ei vergeturile de pe picioare… Aşadar, nu e de mirare că modelul are 9 milioane de urmăritori pe Instagram.

 

IUBEŞTE SĂ GĂTEASCĂ: În cele din urmă, Chrissy şi-a văzut visul din copilă­rie cu ochii – nu numai că are un blog culinar (So Delushious) unde postea­ză toate experienţele ei în materie de bucătărie, dar a scos şi o carte de bu­cate, „Cravings, cu reţete pe care ea însăşi le-a experimentat şi care sunt departe de a ajuta un foto­model să-şi păstreze silueta, dar, în schimb, sunt sărate, dulci, picante, suculente… Exact ca autoarea lor.

 

UN ACCIDENT VESTIMENTAR: Deşi nu şi-a dorit să atragă atenţia în acest mod, la Gala American Music Awards, Chrissy Teigen a făcut deliciul fotogra­filor şi al publicului. Vedeta a apărut pe covorul roşu purtând o rochie despicată în părţi din zona pieptului până jos, prinsă doar cu două ace de siguranţă. Evident, ţinuta nu i-a permis purtarea lenjeri­ei intime, iar la prima mişcare mai amplă, toată lumea a văzut… ce nu spera. Nu e de mirare, aşadar, că a primit „Premiul pentru cea mai sumară ţinută! Ulterior, Chrissy le-a cerut scuze celor care au fost fizic sau psihic deranjaţi de ţinuta ei, pentru că i-au văzut, după cum s-a expri­mat pe Instagram, „my hooha, neuitând însă, în stilul specific, să-i mul­ţumească specialistei care a epilat-o cu laser… Umorul i-a folosit şi de data asta, fiindcă fanii au complimen­tat-o şi i-au iertat gafa.

 

Oana Enache, Foto: Guliver

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter