Clanul Hadid - Familia care a cucerit Hollywood-ul

Publicat pe

Acum câţiva ani, puţini erau cei cărora numele Hadid le suna cunoscut, dar azi Gigi, Bella, Anwar şi Yolanda, mama lor, ţin toatepaginile tabloidelor şi ale revistelor de modă. Care să fie secretul succesului lor? Frumuseţea, banii şi expunerea mediatică!

 

CUM A ÎNCEPUT TOTUL
Povestea lui Mohamed Hadid, cel care avea să facă o avere fabuloasă datorită afacerilor imobiliare, începe în Palestina, în 1948, an care coincide cu naşterea statului Israel. Atunci, familia Hadid a decis să plece în Siria, unde au trăit cu toţii într-o tabără de refugiaţi vreme de câteva luni. Soarta avea să-şi arunce zarurile la propriu, pentru că destinul lui Mohamed s-a schimbat datorită unei partide de… table. Pentru că Hadid Sr. a câştigat în faţa ambasadorului Iordaniei, familia a primit vize pentru Statele Unite şi aşa a început aventura americană a celui ce avea să devină, peste ani, magnatul imobiliarelor.
Mohamed avea atunci 15 ani şi un milion de idei: voia să devină arhitect, inginer, artist, dar în primul rând era dotat pentru afaceri. În timp, a făcut de toate: a proiectat cluburi de noapte, vile pentru bogătaşi, a importat maşini, şi-a pierdut aproape toată averea şi a făcut-o la loc… Unul dintre cele mai importante momente ale vieţii sale avea să fie însă întâlnirea cu Yolanda van den Herik, un superb model olandez, care i-a dăruit miliardarului adevărata bogăţie: cei trei copii.

 

FRUMUSEŢE LA PUTEREA A PATRA
Căsnicia dintre Yolanda şi Mohamed a durat 6 ani, între 1994 şi 2000, în urma ei rezultând trei copii: Jelena Noura „Gigi, Bella şi Anwar, acum în vârstă de 21, 20 şi, respectiv, 17 ani. Combinaţia dintre genele olandeze ale superbei lor mame şi cele palestiniene ale tatălui lor a dus la un rezultat de un exotism incredibil, toţi cei trei copii ai familiei Hadid călcându-i Yolandei pe urme de la o vârstă fragedă. Pentru că mama lor a fost model timp de 15 ani înainte de căsătoria cu Mohamed, era previzibil că fetele vor fi atrase de această meserie. Adevărata surpriză a fost însă Anwar, care cochetează şi el cu modelingul.
Foarte importantă a fost şi mâna de ajutor pe care le-a dat-o Yolanda copiilor ei, aceasta popularizându-i prin intermediul reality show-ului ei, The Real Housewives from Beverly Hills. În anul în care mama ei a debutat în reality show, deloc întâmplător, Gigi a dat şi ea lovitura, primind un contract de la IMG Models, care a propulsat-o pe scenele celor mai în vogă show-uri de modă. Astfel, Gigi a ajuns să defileze pentru Victorias Secret, Chanel, Marc Jacobs, Jean Paul Gaultier, Desigual, Michael Kors, Max Mara, apărând, de asemenea, şi pe nenumărate coperte de reviste.
În 2014, şi sora mai mică a lui Gigi a pătruns în lumea modei, şi tot pe uşa din faţă, după debutul de la New York Fashion Week aceasta ajungând să fie nelipsită de pe catwalk. În doar doi ani, Bella a devenit la fel de apreciată ca sora ei mai mare, momentele în care cele două defilează împreună făcând deliciul publicului.
Trăind alături de trei femei superbe şi pasionate de modă, evident nici Anwar, fratele mai mic al fetelor, nu a putut sta deoparte de lumea modei. De altfel, frumuseţea lui specială şi care „promite nu a rămas neremarcată, Anwar pozând în această vară pentru coperta „Teen Vogue. După câte se pare, talentul lui nu se rezumă doar la prezentările de modă, Anwar s-a apucat şi de croit haine. „Am făcut o mulţime de piese, nu doar de dame sau de bărbaţi, ci pentru oricine vrea să le poarte, iar unul dintre lucrurile pe care mi le doresc cu adevărat e să le bag în producţie, a declarat el pentru revista „Paper.
LUPTA CU BOALA LYME…
În urmă cu câţiva ani, viaţa membrilor familiei Hadid s-a schimbat. Yolanda a fost diagnosticată cu Lyme, cunoscută şi ca „boala cu 1.000 de feţe, o afecţiune extrem de gravă, produsă de căpuşe, care afectează întregul organism. Spre stupefacţia tuturor, aceasta a declarat, anul trecut, că şi doi dintre copiii ei, Bella şi Anwar, suferă de această afecţiune, fiind depistaţi încă din 2012. Din păcate, efectele bolii pot fi devastatoare. Yolanda declara că, în timp, şi-a pierdut abilitatea de a vorbi, de a scrie şi că nici măcar nu se mai poate uita la televizor, dar consideră că cea mai mare durere pentru ea e să-şi vadă copiii bolnavi de aceeaşi afecţiune: „Este greu pentru oameni să înţeleagă dizabilitatea invizibilă care a pus stăpânire pe vieţile noastre, în special din spatele feţelor frumoase care strălucesc atât de puternic pe copertele revistelor..
… ŞI CU CELEBRITATEA
Nu e deloc uşor să ai 20 de ani şi numele tău să fie pe buzele tuturor, să-ţi fie monitorizată orice mişcare şi comentat orice gest, aşa că problemele nu încetează să apară în vieţile copiilor familiei Hadid. Când eşti BFF cu Kendall Jenner şi ai 16 milioane de urmăritori pe Instagram, ca Gigi, poţi să te aştepţi să dai şi peste stalkeri în viaţa reală. Iar atunci, uiţi de orice şi-ţi pui atacatorul la punct fără ezitare, cum a făcut modelul. Umilitor e şi să cazi la o prezentare de modă Michael Kors, ca Bella, chiar dacă ai tocuri de 15 centimetri. De altfel, mezina are deja un „trecut, ea intrând în gura presei din cauza consumului de alcool şi a conducerii în stare de ebrietate. Cât despre admiratorii ei, aceştia pot fi fericiţi – Bella tocmai s-a despărţit de rapper-ul The Weeknd şi e din nou disponibilă.
Nici frumuseţea şi celebritatea surorii ei mai mari nu au rămas neremarcate, aceasta bifând deja relaţii cu unii dintre cei mai vânaţi burlaci de la Hollywood: Cody Simpson (2013-2015), Joe Jonas (2015) şi cântăreţul şi compozitorul Zayn Malik, care-i este iubit şi în prezent. Recent, Gigi a intrat din nou în gura presei, fiind considerată lipsită de respect, pentru că, la American Music Awards, a imitat-o pe Melania Trump, ironizându-i discursul, în care Prima Doamnă părea că a plagiat-o pe Michelle Obama. Din păcate pentru ea, Gigi a fost acuzată de rasism şi şi-a mai pierdut din fani, însă cu siguranţă nu pentru mult timp, pentru că, e evident, clanul Hadid tinde să câştige supremaţia la Hollywood, detronându-i până şi pe celebrii Kardashian.

 

OANA ENACHE Foto GULIVER,
HEPTA, NORTHFOTO

 

Clanul Hadid - Familia care a cucerit Hollywood-ulClanul Hadid - Familia care a cucerit Hollywood-ul
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter