CORINA si iubirile din viaţa ei

Publicat pe

„De ce le cânţi, mami?' Aceasta este întrebarea la care trebuie să-i răspundă Corina (33) fiului ei de patru ani ori de câte ori se întoarce de la concerte. Multe la număr, mai ales că de vreun an încoace artista se bucură de un succes uriaş. Şi de vreo 16 de susţinerea necondiţionată a iubitului ei, despre care ne-a vorbit ca şi cum ar fi din nou adolescentă.

 

Corina

O discuţie relaxată despre stil cu Corina are şanse mari să se transforme într-un curs în toată regula. Look-ul ei, fie că-ţi pla­ce ori nu, are o coerenţă pe care nu o întâlneşti la orice pas în showbiz. De fapt, am întrebat-o ce greşeli frecven­te observă la colegele de breaslă şi mi-a răspuns că „poate cea mai frec­ventă greşeală este să aplici «reguli­le» de stil fără să ţii cont de corpul tău şi, cel mai important, de persona­litatea ta.' Luna aceasta, Corina lan­sează un nou single, schimbându-şi totodată look-ul. Ceea ce mi-a amin­tit de începuturile ei…

 

Recent am revăzut primul tău video­clip, „Noi doi' şi mi-am dat seama că la anul împlineşti 10 ani de showbiz. În 2004 te lansai ca o Lolita de carti­er… cum te-ai defini acum?

De fiecare dată când lucrez la o nouă piesă, chimia ei, balansul, aroma ei mă proiectează într-o nouă poveste. Am trecut astfel de la „Lolita de cartier' la „extravaganzza rromano', la „otaku girl', „marlene tribute' sau chiar „Miţa biciclista.' „No Sleepin' a adus prima aventură de burlesc din România, în care stylingul era completat de un dans lasciv la bară, pentru care am luat lecţii intensive. Ţin minte că am avut un concert în Spania la care, fiind foarte dedicată imaginii mele, am trimis bara din Bucureşti până în Madrid. A urmat „Munky Funky', unde am adoptat un stil „glam hood', hotpants cu paiete şi geacă de piele cu aripi.

Anul trecut am lansat „A ta', o piesă cu acorduri de vară, care rimează foarte bine cu spiri­tul românesc. Aşadar, am lansat piesa împreună cu un lyric video în care pur­tam ii tradiţionale şi maci în păr. În videoclip am început să mă îndrept spre un stil de „hood diva cu influenţe jamaicane', reflectat în machiajul stri­dent, dansul plin de balans şi pielea bronzată. Stilul de la „Pernele moi a început să înglobeze elementele hip ale momentului – de la ţinte aurii bătute în veste de piele la jachete-bom­bardier lucrate în modele tradiţionale şi dantele preţioase. Creasta cu împle­tituri punk şi tatuajele care au întregit imaginea m-au urmărit la aproape fie­care apariţie publică. Dar din iunie…. roata se-ntoarce!

 

Cândva nu erai adepta a ceea ce se înţelege prin sexy în România: mişcări şi ipostaze provocatoare, ţinute sumare. În videoclipurile tale de acum şi pe reţelele de socializare regăsim, totuşi, ipostazele provoca­toare. Ce e sexy pentru tine acum?

„Sexy' pentru mine e „natural'. E fun. E joacă. Atâta timp cât mă distrez şi sunt fericită, cred că tot ce e sexy are un aer ingenuu.

 

Citeşte continuarea în numărul de iunie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter