Cristian Mungiu si lucrarea de control

Publicat pe
Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

Am sa-ti povestesc o intamplare care mi-a ramas in suflet si mi-a intarit convingerea ca oamenii mari sunt, in primul rand, modesti si plini de bun-simt.

In acest numar, ti-am pregatit un proiect special: am invitat cateva vedete sa completeze cu mana lor un fel de fisa personala a ambitiilor, dorintelor, dar si a sperantelor legate de anul in care intram.

Primul pe care l-am contactat a fost Cristian Mungiu. Aveam pagina de completat in geanta cand l-am intalnit la un eveniment monden. I-am explicat despre ce este vorba, m-a privit cu interes si m-a intrebat care e termenul limita, pentru ca el avea sa plece in Argentina pentru o saptamana, iar avionul urma sa decoleze in 2 ore. L-am rugat sa scrie chiar acolo, pe loc.

A luat hartia, s-a asezat undeva in spate si urmatorul sfert de ora l-a petrecut facandu-si „temele pentru VIVA! L-am urmarit discret, dintr-o parte, impresionata de seriozitatea cu care scria „lucrarea de control pentru cititorii VIVA! Mi-a inmanat rezultatul, a zambit si-a luat ramas-bun de la cei cu care nici nu apucase sa schimbe doua vorbe si a plecat la aeroport. Nu m-a intrebat nici daca e coperta si nici nu m-a rugat sa folosesc o fotografie care sa-l avantajeze. I-am dat pe loc nota 10, gandindu-ma ca, daca as fi putut sa-l premiez atunci, pe loc, cu un „Palme dOr pentru comportament, nu as fi ezitat nici o secunda.

PS: Multumesc tuturor vedetelor care au acceptat inedita noastra propunere (pag. 32).

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter