Cupluri de legenda

Publicat pe

Humphrey Bogart, Lauren BacallVremurile s-au schimbat, dar starurile se iubesc la fel ca acum jumatate de secol. Un pic de chimie, un pic de scandal, juraminte eterne, oceane de lacrimi, oceane de alcool. Cu happy-end sau nu, aceste povesti nu-s nicidecum plictisitoare.

Diferentele nu conteaza

Dupa ce a jucat in celebrul „Casablanca, Humphrey Bogart avea lumea la picioare, in special divele interesate de afirmare. Cu toate astea, actorul in varsta de 45 de ani a pus ochii pe o pustoaica de 19 ani, fost model, preocupata de o cariera in actorie. O chema Lauren Bacall, avea ochii patrunzatori, talia subtire, urma sa devina cea de-a patra sotie a starului si o mare actrita. Initial, dragostea lor a fost secreta, deoarece actorul era casatorit (cum altfel?).

Din fericire existau scrisorile de dragoste, unde cei doi nu se zgarceau cu declaratiile. Au fost impreuna timp de 12 ani, pana la moartea lui Bogart, in 1957. Au avut impreuna doi copii, dar si ceva divergente. La aproape jumatate de secol de existenta, Humphrey se plictisise de viata de noapte, in vreme ce sotia s-ar fi si dedublat pentru a merge la doua petreceri concomitent. Cu toate astea, casnicia lor a fost un exemplu de „asa da.

Citeste continuarea articolului in numarul de februarie al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter