Dan Bittman si Cristi Minculescu - Povestea unui pictorial care a facut istorie

Publicat pe

VIVA! implineste 10 ani. Este o varsta rotunda, grea, care merita, credem noi, sarbatorita din plin. De aceea, ne-am hotarat, urmand modelul surorii noastre din Polonia, sa celebram un an intreg de acum
incolo!

Prin urmare, vei citi, in fiecare luna, in paginile noastre, povestea unei fotografii istorice. Din mai 2009 pana in mai 2010 te vom intoarce in timp si iti vom reimprospata memoria. Vei revedea imagini pe care le-am publicat cu ani in urma si vei afla care a fost povestea lor. Au fost sedinte foto despre care s-a vorbit mult si care au starnit, la vremea lor, puternice reactii din partea publicului.

Dan Bittman, Cristi Minculescu

Cristi Minculescu – Dan Bittman – octombrie 2004

Acum 5 ani, mai exact in septembrie 2004, ii dadeam un telefon impresarului trupei Iris, Cosmin Nicoara, sa-i spun ca doresc sa fac un pictorial cu Cristi Minculescu si Dan Bittman. Pentru cei ce nu stiu de ce aceasta fotografie ar fi fost istorica si ce soc a produs propunerea noastra, era ca si cum as fi cerut echipei Dinamo sa se imbratiseze, in fata aparatului de fotografiat, cu cei de la Steaua. Si, poate ca jucatorii nu ar fi refuzat, insa, in mod sigur, fanii lor ar fi inceput razboiul civil. Ei, cam asa era si cu Cristi Minculescu si Dan Bittman. Cei doi grei ai rock-ului romanesc nu erau intr-o competitie si nici macar vreo rivalitate ascunsa nu le macina sufletele, dar ei impartisera fanii acestui gen muzical in doua tabere adverse.

Citeste continuarea articolului in numarul de mai al revistei Viva!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter