Dana Rogoz - Hot in the City

Publicat pe

In ultima vreme, Dana a dus o viata alerta, vizitand in timp record India, Milano si Paris, unde s-a facut remarcata la Saptamana Modei. Cand, in final, s-a mai linistit, ne-am intalnit la o cafea in Bucuresti sa vorbim despre despre pasiunea ei pentru shopping, despre prejudecati, despre sanatate si emisiunea prezentata de ea, "De suflet" (Pro TV International).

Dana RogozIntr-o discutie despre etaloane de frumusete, cineva mi-a spus la un moment dat ca frumusetea nu se masoara cu rigla, ci printr-o modalitate mult mai simpla. Femeia care „umple' cu prezenta sa incaperea in care intra este o femeie frumoasa. Niciodata nu am inteles exact cum functioneaza carisma si nu stiu de ce ma gandeam tocmai la acest lucru asteptand-o pe Dana intr-un restaurant de la etajul 18. Cert este ca in timp ce priveam distrata usa de la intrare, vad, la un moment dat, o fata blonda, subtire, extrem de zambitoare.

Un prim lucru pe care l-am realizat in timp ce Dana se apropia de mine a fost ca vad destul de rar oameni zambind din toata inima. Al doilea a fost „hm…interesant outfit!'. Dana purta o rochie de la Top Shop si o palarie maro, aceeasi cu care i-a cucerit pe marii fotografi de „street style' de la Paris Fashion Week, eveniment de unde tocmai se intorsese. Desi ne-am intalnit pe inserate, am socotit ca o discutie despre haine, metropole, saptamani ale modei si bucurii ale vietii este mai frumoasa si mai relaxanta la o cafea. Eu am ales un NESCAF‰ Cappuccino, iar Dana un NESCAF‰ Mocaccino.

Era inca sub efectul Paris Fashion Week. Plecase intr-acolo pentru patru zile, alaturi de prietenele ei din copilarie, care-i oferisera aceasta vacanta in dar de ziua sa si fusese remarcata de fotografii Elle, Vogue, LOfficiel: „Mi-am pregatit tinutele cu zece minute inainte sa ies pe usa. Amuzant era ca zilele acelea a fost neobisnuit de cald, dar multe fete erau imbracate gros, ca, deh, isi pregatisera outfit-urile pentru Saptamana Modei cu cateva luni inainte. Cel mai frumos compliment pe care l-am primit a fost ca am fost pozata de Bill Cunningham (n.r. celebrul fotograf de fashion de la New York Times). A fost emotionant.'

Citeste continuarea articolului in numarul de noiembrie al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter