Dedicaţii de primăvară

Publicat pe

Cine nu iubește luna martie, cu ale sale mărțișoare, flori, urări, mesaje, poezii și serbări, toate dedicate femeilor…

 

luana-danet-editorialLuana Dăneţ – Redactor şef

 

VIVA! adaugă la clasicele simboluri de apreciere o ediție specială, cu și despre femei de succes, cu destine spectaculoase, cu povești de viață incredibile, adevărate modele pentru generațiile din care provin.

 

Și pentru că știm că așteptați de fiecare dată subiecte exclusive, vă oferim un pictorial a cărui protagonistă este faimoasa Inna, surprinsă în premieră alături de mama ei. Vă invităm să descoperiți relația lor specială pe care celebritatea nu a reușit să o schimbe. În plus, veți afla despre noua dragoste a Andreei Raicu. Vedeta se declară dependentă de cursurile de yoga tradițională și se lasă fotografiată chiar în sala unde exersează asiduu.

 

Și pentru că luna trecută revista VIVA! făcea pronosticuri despre câștigătorii Oscarurilor, vă anunțăm că am câștigat aproape toate pariurile. Analiza întregii ceremonii de la Los Angeles o puteți citi în această ediție. Tot în L.A. au fost surprinși și Răzvan Fodor și soția sa, pe care îi putem vedea într-o serie de fotografii exclusive din vacanța lor.

 

Nu ratați nici cronica de la premiera filmului „Cenușăreasa, lansat la Festivalul de Film de la Berlin, unde Cate Blanchett, Helena Bonham Carter și debutanta Lily James au fost unele dintre cele mai așteptate apariții. Pentru noi însă, cel mai important moment de la Berlinală rămâne câștigarea Ursului de argint pentru cea mai bună regie de către Radu Jude și al său „Aferim!.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter