Diana Dumitrescu si Ducu Ion - Love story la minus 10 grade

Publicat pe

Pentru romantici, Diana (26) si Ducu (28) sunt indragostitii care s-au logodit in Maldive dupa un scenariu cu orhidee, sampanie si diamante. Pentru carcotasi, sunt eroii povestii clasice de dragoste dintre o actrita si un producator. Pentru Acasa TV, sunt doi tineri de succes pe care postul care anul acesta a implinit 12 ani, a pariat si a castigat.

Diana si Ducu au acceptat sa-si transforme ultima zi din vacanta lor de iarna petrecuta la cabana de la Susai in sedinta foto pentru VIVA! Am plecat din Bucuresti dis-de-dimineata si am infruntat cu succes atat DN 1, cat si drumul forestier acoperit de zapada din Predeal pana la cabana cu ajutorul lui Alex Galmeanu  care a fost nu numai fotograf, ci si sofer in aceasta expeditie. Desi o temperatura de -10 grade si un vant care sufla cu aproape 100 km/ora nu sunt cele mai bune conditii pentru o sedinta foto, Diana si Ducu au rezistat eroic si nu s-au plans nici o clipa cand a trebuit sa repetam cadrele.

Ducu Ion, Diana Dumitrescu

Stiu ca sunteti mari amatori de calatorii. Anul trecut v-ati petrecut vacanta de iarna in Maldive si Ducu te cerea de sotie, Diana. Anul acesta cum a fost?
Diana: A fost altceva… un altfel de vacanta. Dar ne-am simtit foarte bine, am fost cu multi prieteni, ne-am bucurat de zapada, de piscina, am stat serile si am jucat remi sau fotbal de masa… A fost relaxant si amuzant…
Ducu: Mult mai frig fata de anul trecut, am avut o scadere de la 30 de grade la -9. Am inlocuit scuba divingul cu schiul, dar nu am uitat ca la 12:00 noaptea am sarbatorit doua lucruri: trecerea in noul an si implinirea unui an de la logodna.

Diana Dumitrescu, Ducu Ion

 

De cand v-ati casatorit tineti la sarbatorile petrecute cu familia?

Diana: Intotdeauna sarbatorile le-am petrecut alaturi de familie. Perioada sarbatorilor este cea mai frumoasa si merita sa te bucuri de ea alaturi de cele mai importante persoane din viata ta.
Ducu: Intotdeauna am petrecut sarbatorile cu familia, singura diferenta este ca acum familia este mai mare.

Unde ati calatorit pana acum si ce destinatii aveti pe lista de asteptare?
Diana: In toate vacantele noastre impreuna am reusit sa vizitam Franta, Italia, Anglia, Suedia, Danemarca, Rusia, Finlanda, Letonia, Austria, Malaezia, Emiratele Arabe, Maldive, Singapore si vrem sa vizitam America, Africa, Australia. Chiar daca unele tari au fost vizitate de noi cand nu eram impreuna, vrem sa traim bucuria de a redescoperi locurile respective ca si cuplu casatorit.

Citeste continuarea articolului in numarul de februarie ale revistei VIVA!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter