Editorial iulie 2013: O vară de petreceri

Publicat pe

Pentru noi, vara aceasta stă sub semnul evenimentelor mondene. Am dat startul cu petrecerea aniversară VIVA!, la care au participat sute de personalităţi din televiziune, muzică, sport, design şi publicitate, dar şi din industria modei şi frumuseţii.

 

luana danet

Am avut ocazia să admirăm şi de data aceasta apariţii über cool sau ţinute ultra elegante, aşadar vă invităm să devoraţi 14 pagini pline de celebrităţi!

Şi chiar dacă anul acesta petrecerea VIVA! a tins să se asemene cu petrecerile Marelui Gatsby, la care participau nu numai cei care primeau invitaţie oficială, evenimentul rămâne cel mai apreciat din industrie. Mai în glumă, mai în serios, printre vedete se spune că „dacă nu eşti invitat la petrecerea VIVA!, nu exişti! Un lucru este, însă, sigur: VIVA! iubeşte nu numai serile de petrecere, ci şi mişcarea şi viaţa sănătoasă. Anul acesta, am reeditat alături de Mircea Badea şi Carmen Brumă crosul vedetelor sub deviza „Mişcarea contra statului. De la cros, Carmen a continuat cursa la şedinţa foto pentru coperta acestei ediţii. Descoperiţi în paginile ce urmează un interviudespre relaţia cu Mircea, căsătorie şi copii, dar şi secretul formei fizice perfecte.

 

 

 

Fiţi în formă maximă vara aceasta!

 

Luana Dăneţ,

Redactor-Şef

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter