Editorial Mai 2014: Exerciţii de fericire

Publicat pe

Dacă am renunţa o clipă la spiritul critic, la privirea încruntată şi la patima cu care polemizăm pe Facebook, ne-ar fi mai uşor să găsim motive de bucurie în realitatea imediată. Vom constata că prezentul nu este deloc atât de sumbru pe cât lasă să se înţeleagă jurnalele de ştiri.

 

luana-danet-editorialExistă încă oameni frumoşi, care merită descoperiţi, ascultaţi şi înţeleşi, iar VIVA! reuşeşte să îi întâlnească de fiecare dată. Ediţia noastră de mai vă propune să petreceţi o zi întreagă alături de Antonia şi să aflaţi cum îşi poate păstra zâmbetul, deşi trece prin cea mai dificilă perioadă din viaţa ei, când tabloidele nu încetează să o judece.

 

Vă invităm apoi să gustaţi din optimismul molipsitor al Monicăi Anghel, care nu şi-a pierdut simţul umorului deşi se trezeşte la 4 dimineaţa pentru a realize un matinal la Europa Fm. Artista a pozat alături de fiul său Aviv, în vârstă de 3 ani, care s-a arătat foarte interesat de detaliile şedinţei foto şi chiar ne-a cerut să îi aducem un dragon (sic!). Zâmbiţi în continuare cu Ileana şi Cătălin Badiu, o familie veselă, care a încheiat etapa căsătoriei la distanţă şi a început o nouă viaţă, alături de fiul lor, Sasha.

 

Şi dacă japonezii au inventat un cuvânt prin care ei admiră florile de cireş („hanami'), fiţi gata să găsiţi motive de bucurie oriunde şi oricând!

 

LUANA DĂNEŢ, Redactor-şef

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter