Editorial martie 2014: Un Martie de top

Publicat pe

Pentru că Martie este luna în care  femeile trebuie să se simtă răsfăţate, cadoul redacţiei VIVA! pentru voi este o ediţie cu totul specială.

 

Luana DanetAm ales pentru coperta noastră trei femei optimiste, care adoră să fie active, să iubească, să zâmbească, să dăruiască din experienţa lor de viaţă. Adela, Sore şi Ilinca pot fi oricând în topul celor mai tinere şi neliniştite celebrităţi de la noi. Ele au purtat cu bucurie la şedinţa foto cele mai hot piese vestimentare ale sezonului. Încearcă şi tu pentru primăvara-vara 2014 pastelurile, culorile metalice, printurile înflorate şi pantalonii largi. Vei fi super cool!

Ştampila „wow a fost pusă de presă şi celui mai inedit cuplu al momentului, Charlize Theron şi Sean Penn, dar şi celui mai discret cuplu autohton: Malvina Cservenschi şi Dorian Boguţă. Citeşte poveştile lor şi exersează-ţi talentul în arta cuceririi.

Aşa cum Cosmina Stratan a reuşit să cucerească juriul de la Berlin şi să fie inclusă în programul Shooting Stars, pentru cei mai talentaţi tineri actori europeni.

Nu rata nici selecţia noastră „5 stiluri de vedetă. În felul acesta, vei arăta fabulos în această primăvară!

 

Luana Dăneţ

Redactor-şef

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter