Editorialul lunii februarie - De dragoste, în toate felurile

Publicat pe

Pe 20 ianuarie, la vârsta de trei săptămâni și trei zile, micuțul Dominic Andrei, fiul Antoniei și al lui Alex Velea, a participat la prima ședință foto din viața lui, pentru coperta VIVA!.

 

luana-danet-editorial

Luana Danet, Redactor sef

Evenimentul constituie un record de care suntem mândri: băiețelul a devenit cel mai mic copil apărut pe o copertă VIVA! în cei aproape 16 ani de existență a revistei.

 

Vă invităm să descoperiți un pictorial senzațional, cu o Antonia absolut strălucitoare și un Alex Velea fericit și mai mult decât protector cu cele două minuni din viața lui. Povestea celor doi artiști este, dincolo de orice comentarii, dovada cea mai vie că dragostea adevărată învinge întotdeauna.

 

Și pentru că e februarie, Oana Popoiag și-a pus o întrebare în ton cu Ziua Îndrăgostiților: Cum iubesc bărbații (pag. 46). Dar nu oricare, ci bărbații celebri. Dacă cel mai la îndemână răspuns este că iubesc în secret, aflați că nu e chiar așa. O mulțime de vedete de la noi se destăinuie exclusiv în această ediție.

 

Furați idei romantice de la ei și idei de cadouri din paginile de shopping dedicate special îndrăgostiților (pag. 84). La sfârșitul lunii, ne pregătim să aflăm cine vor fi câștigătorii Oscarurilor din acest an. Până atunci, puteți paria pe previziunile făcute de Horia Ghibuțiu (pag. 60). Și aveți grijă să nu câștigați! Nu de alta, dar se spune că cine are noroc la bani, nu are noroc în dragoste…

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter