Elwira şi Mihai Petre: 10 la impresie artistică

Publicat pe

De când Elwira (31 ani) şi Mihai (34 ani) sunt împreună în juriul concursului „Dansez pentru tine, show-ul are mai multă sare şi piper.

mihai petre

 

I-am invitat pe Elwira şi Mihai Petre la o şedinţă foto în care le-am propus să joace povestea artistului sedus de muza sa. Nu mi-l puteam imagina vreodată pe intransigentul jurat de la „Dansez pentru tine (Pro TV), în postura unui artist fotograf care a uitat orice regulă tehnică şi s-a lăsat copleşit de frumuseţea din faţa lui. Şi asta fără să facă vreun efort! Nu vreau să spun că Mihai Petre este un actor foarte bun, ci un bărbat îndrăgostit nebuneşte de soţia lui. Dacă nu aş fi ştiut că sunt împreună de 12 ani şi au un copil, aş fi crezut că acum s-au întâlnit pentru prima oară şi că asist la ceea ce se numeşte dragoste la prima vedere!

 

Pe 12 decembrie, fiica voastră, Catinca, împlineşte 1 an, iar voi sunteţi în continuare ca doi proaspăt îndrăgostiţi. Cum s-a schimbat viaţa voastră de când aveţi un copil?

Elwira: Nu ştiu când a trecut un an. Timpul cu ea parcă trece mai repede, nu mai ţin minte cum era fără ea. Ca-tinca ne-a făcut viaţa mai frumoasă. Suntem pur şi simplu fascinaţi de ea.

Mihai: Totul s-a schimbat în bine. Bu­curia pe care ţi-o dă zâmbetul copilului tău, împlinirea pe care o simţi atunci când petreci timp cu el nu pot fi descri­se în cuvinte.

 

Care e cel mai important lucru pe care l-aţi învăţat de când aţi devenit părinţi?

E: Să preţuiesc mai mult timpul petre­cut alături de cei dragi.

M: Că familia este cel mai important lucru pentru mine.

 

Sunt ani în care petreceţi Sărbătorile în Polonia. Anul acesta ce faceţi?

E: Anul acesta cred că vom petrece Sărbătorile în România.  Până de Sărbători, „Dansez pentru tine' continuă.

 

Cum vă împăcaţi de când împărţiţi acelaşi pupitru al juriului?

E: În relaţia noastră nu s-a schimbat ni­mic, lucrurile merg la fel ca şi înainte.

M: Este o plăcere să o am pe Elwira colegă. Sunt foarte atent la comentariile ei şi cred că reuşeşte să completeze juri­zarea într-o manieră potrivită din punc­tul de vedere feminin. Micile diferenţe de opinie au rolul de a completa juriza­rea în favoarea concurenţilor. Întot­deauna o femeie va simţi puţin diferit dansul în ceea ce priveşte detaliile. Este o perspectivă care duce la un rezultat  final corect, ceea ce ne dorim cu toţii.

 

LUANA DĂNEŢ

Foto RADU CHINDRIŞ

 

Citeşte continuarea în numărul de decembrie al VIVA!, pe piaţă din 30 noiembrie

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter