Europa vs. America: Fals si uz de fals!

Publicat pe

Dupa ce ani de zile a incurajat frumusetea obtinuta prin orice mijloace, dintr-o data, Hollywood-ul s-a hotarat sa mizeze pe naturalete. Actritele care au recurs la chirurgia plastica nu doar ca nu mai primesc roluri, dar sunt privite cu un oarecare dispret. Pe de o parte este de vina televiziunea HD, care demasca orice artificiu, pe de alta parte vin din spate actritele britanice, care seduc camera si fara acid hyaluronic. In plus, publicul a devenit curios de agil in a identifica chipurile „retusate.”
 

Hollywood-ul era abia la inceput de drum cand, in 1950, filmul Totul despre Eva', cu Bette Davis in rolul principal, aborda drama unei vedete de varsta a doua, eclipsata in cariera de o mult mai tanara starleta. Vedeta condamna fascinatia showbiz-ului pentru femei tinere, spunand ca cei 40 de ani impliniti o fac sa se simta ca si cum si-ar fi dat toate hainele jos. Cincizeci de ani mai tarziu, Sharon Stone declara: La 39 de ani munceam nebuneste. Apoi le-am spus oamenilor ca am implinit 40. Cred ca au inteles «lepra», caci, dintr-o data, am ramas fara joburi.' Perceptia asupra tineretii nu s-a schimbat prea mult din 1950, numai ca acum celebritatile au la indemana tot soiul de metode menite sa opreasca timpul.

Citeste continuarea in numarul de ianuarie al revistei VIVA!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter