[EXCLUSIV] Andra şi Cătălin Măruţă, secrete de familie

Publicat pe

 Cătălin şi Andra îşi doresc să devină părinţi pentru a doua oară. Până atunci, fac ce ştiu ei mai bine: el – audienţe uriaşe cu emisiunea care s-a rebranduit şi poartă numele „La Măruţă (PRO TV), iar ea – zeci de concerte în ţară şi milioane de vizualizări cu ultimul hit, „Inevitabil va fi bine.

 

Andra si Marurta

 

Nu îi mai întâlnisem de mult şi m-am bucurat să văd că au rămas acelaşi cuplu simpatic, popular, fără aere de vedete. Între ei plutea iubirea sinceră şi plină de visuri de la început. Într-o vreme în care cuplurile celebre nu prea mai reuşesc să rămână împreună, Andra şi Cătălin se pare că au descoperit secretul căsniciei fericite. „Înainte de a fi vorba de o căsnicie reuşită, a fost o relaţie reuşită. Noi nu avem secrete şi nu ne folosim de jocuri psihologice ca să ne facem înţeleşi. Spunem exact ce avem pe suflet, indiferent că vorba respectivă arde sau îngheaţă, spune Andra.

 

V-aţi păstrat obiceiul de a vă face de­claraţii de fiecare dată când vorbiţi la telefon?

Andra: Da, sigur. Asta vine în mod na­tural, nu ştiu să explic de ce, cred că există în cazul nostru nevoia să spu­nem tot ce gândim, ce simţim. Nu e o obligaţie, o tradiţie sau mai ştiu eu ce, e pur şi simplu o pornire din suflet.

Cum a fost vara asta pentru voi? Aţi avut timp şi de o vacanţă romantică în doi?

Cătălin: Am împărţit vacanţa în vacanţe mai scurte, ca să zic aşa. Ne-am stre­curat printre foarte multe alte treburi. A fost o vară cu multă muncă: Andra a avut concerte, eu am fost în fiecare weekend plecat prin ţară, să prezint diverse show-uri. Dar am găsit timp, din fericire, să ajungem şi la Marbella, în Spania (unul dintre locurile noastre preferate) de ziua Andrei — e un fel de tradiţie, mergem acolo de câţiva ani în perioada asta. Am mai fost trei zile în Italia, la concertul lui Robbie Williams, la Milano. A fost un super-concert, ca întotdeauna. Am mai fost la mare, în România, împreună cu David, care s-a bucurat la nebunie de plajă şi de apă, şi am mai ajuns prin diverse locuri, tot la noi în ţară, câte o zi-două… Nouă chiar ne place să călătorim prin România. În fiecare an descoperim ceva nou şi superb, avem o ţară extraordinară, mi-ar plăcea să fie mai cunoscută, mai vizitată…

Care e partea bună şi care e partea rea în a fi căsătorit?

Andra: Dacă ar fi existat o parte rea, nu mai eram măritată acum. Sigur că sunt şi momente de tensiune uneori, dar asta nu are legătură cu ideea de căsătorie oficială. Asemenea situaţii există în orice tip de familie, de relaţie între oameni. Căsătoria nu e simplă, a nu se înţelege asta, trebuie să lupţi ca s-o menţii cum ai început-o: frumoasă, senină, plină de visuri. Dar, pe de altă parte, acum nu-mi mai pot imagina cum ar fi să nu am alături un om care mă iubeşte, pe care mă pot baza.

Când mă uit la voi, îmi vine şi mie să cânt „Inevitabil va fi bine, titlul celui mai nou single al Andrei. Am văzut că a ajuns la peste 18 milioane de vizualizări. Andra, te-ai aşteptat la acest succes?

Andra: Uneori nu îndrăznesc să visez la lucruri extraordinare, prefer să le las să se întâmple. Poate din superstiţie, poate din instinct de conservare, nu ştiu… De fapt, eu sunt o femeie opti­mistă, de aceea mi-a şi plăcut titlul hitului. Eu întotdeauna merg pe ideea că lucrurile vor lua o întorsătură bună, chiar dacă nu mereu povestea începe frumos.

Ai urmat şi tu noul trend de a invita şi alte celebrităţi în propriul video-clip: CRBL, Moga, Smiley, Delia, Connect-R, Sorin sau Mihai de la Akcent. Ce le-ai promis în schimb?

Andra: Nu le-am promis nimic, decât că ne vom distra. Sunt prietenii mei, n-a fost nevoie decât să-i sun, au acceptat imediat. Mi-a făcut plăcere să colaborez cu ei şi sunt sigură că şi lor le-a plăcut proiectul. Am muncit mult împreună, dar a meritat, a ieşit ceva cool şi asta ne-a răsplătit aşteptările.

 

LUANA DĂNEȚ

Foto MARIUS BĂRĂGAN

 

Citeşte integral interviul cu Andra şi Cătălin Măruţă în numărul de septembrie al VIVA!, pe piaţă din 31 august

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter