[EXCLUSIV] Smiley si Dan Chisu: Nimic nu e intamplator

Publicat pe

 Dupa ce s-au intâlnit absolut intamplator la capatul lumii, in holul unui hotel din Vietnam, au descoperit ca avusesera in acelasi timp aceeasi idee creativa. Mai precis, au visat cai verzi pe pereti. Coincidentele merg mai departe…

 

In timp ce Dan Chisu pregatea filmul „Si caii sunt verzi pe pereti', Smiley („Vocea Romaniei) compunea (alaturi de Alex Velea) piesa „Cai verzi pe pereti'. Asa ca au realizat un videoclip pentru aceasta piesa, cu imagini din film.

 

 

 

Cum de v-a venit aceeasi idee in acelasi timp?

Smiley: Piesa promoveaza un proiect nou pe care il am impreuna cu Alex Velea si care are o poveste foarte fru­moasa. Noi am inceput piesa acum vreo doi ani. Am lasat-o in stand by vreo jumatate de an, dupa care, intr-o seara am regasit ideea in calculator si am zis „hai sa facem piesa asta'. Eu scriam intr-un colt, la o masa, Alex in cu totul alt colt al studioului. Am scris amandoi textul in acelasi timp fara sa fi vorbit intre noi, si, culmea, strofa lui era ca o continuare a strofei mele. Mi se pare totul o increngatura de coincidente… E clar ca asa trebuia sa se intample si eu cred foarte mult in Dumnezeu si intr-o energie comuna a oamenilor. Exact cum a fost cand eu si Dan ne-am intalnit intamplator in Vietnam. Eu am zis „bai, nu se poate asa ceva, ce coincidenta!', iar el a spus „nimic nu e intamplator in viata asta'.

Dan Chisu: El nu stia atunci ca fac acest film, nu stiam nimic unul de altul.

 

De Oana Popoiag

Foto: Dragos Borcanea

 

Afla povestea din spatele coincidentelor dintre muzica lui Smiley si filmul lui Dan Chisu din VIVA! de decembrie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter