Exclusivitatile continua...

Publicat pe
Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

VIVA! implineste in aceasta vara 10 ani. Sa fie si aceasta explicatia faptului ca a crescut increderea in revista (atat a celor care ne cumpara, cat si a celebritatilor)?

Poate. Ne bucuram insa ca putem, de fiecare data, sa ne rasfatam cititorii cu exclusivitati si cu subiecte interesante. Ca acum, de pilda. Va oferim primul pictorial (asteptat cu mare nerabdare) cu Nicoleta Luciu, Zsolt Csergo si bebelusul lor (pag. 34). Am petrecut cu ei o dupa-amiaza intreaga, aproape ca in familie. Micutul Zsolt a monopolizat toata atentia, asa cum se intampla cand se afla un bebelus prin preajma. L-am vazut dormind, gangurind, zambind si ne-am induiosat privind-o pe Nicoleta cum se descurca printre scutece, jucarii si biberoane.

Propunerile noastre nu se termina aici. Va invitam sa-i faceti o vizita lui Virgil Iantu (pag. 76), care a deschis, tot in exclusivitate, usile universului sau intim. Acolo le-am intalnit pe micuta Jasmina si pe Roxana Alexandru, femeia care i-a daruit celebrului prezentator o familie minunata.

Descoperiti o „lume intreaga in VIVA! si va recomand sa incepeti cu proiectul „Made in Romania (pag. 26). Veti afla cine sunt designerii romani, in ce cred ei si cum si-au dorit sa apara in fata obiectivului aparatului de fotografiat.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter