Fetele marinarului se distreaza - VIDEO

Publicat pe

Ele sunt cele trei surori din „Fetele marinarului (Antena1), telenovela de seara cu buget record. Una vine din Maroc, alta din Barcelona, iar cealalta din Odesa. Cine sunt, de fapt, aceste fete enigmatice?

Convenisem cu cele trei fete sa ne intalnim dis-de-dimineata, la ora 8, pentru ca in a doua parte a zilei aveau repetitii. Prima a ajuns Crina Semciuc (23 de ani), apoi au venit, pe rand, Andreea Perju (24 de ani) si Corina Moise (23 de ani). In ciuda orei matinale, fetele se lansasera deja in discutii, radeau si gesticulau. Se vedea ca au antrenament pentru ca lucreaza de la sapte dimineata pana la sapte seara inca din noiembrie, de cand au inceput filmarile.

Andreea Perju, Crina Semciuc, Corina Moise

La fel ca personajele lor din serial, cele trei actrite au personalitati diferite. Crina e un om deschis, care nu se fereste sa povesteasca nici despre ce o supara, nici despre cum si-a stricat manichiura cu o seara inainte, incercand sa gateasca peste. Este genul de persoana pe care o placi de cum ti-a intins mana. Andreea e foarte volubila, are o talie enervant de subtire si pare genul de interlocutor fara prejudecati, caruia ii poti povesti orice. Cand o vezi pe Corina, iti atrag atentia ochii ei adanci. Este rezervata si, daca nu apuci sa o cunosti mai bine, poate parea usor neprietenoasa. Am vorbit cu fiecare in parte despre serial, sacrificii, dragoste si probleme.

Citeste continuarea articolului in numarul de martie al revistei Viva!

VEZI FETELE MARINARULUI – MAKING OF

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter