Guess Who - interviu despre muzica si viata lui

Publicat pe

Pe vremea cand mai marii tarii luau decizii proaste dupa decizii proaste, un pusti ii privea din umbra si inregistra piesa dupa piesa cu banii din alocatie. Cu pretul unei exmatriculari si nu numai, in final a reusit sa se faca auzit. L-am intrebat despre drumul pana aici, despre baiatul de 25 de ani din spatele lui Guess Who si despre toate lucrurile care il enerveaza. Pe langa gentile Elenei Udrea…
 

In momentul de fata, viata lui este un lung sir de concerte (toamna aceasta a avut aproape 100) in care a reusit greu, foarte greu, sa faca loc unei sedinte foto, singura pentru o revista glossy. La shooting se intreba la modul serios in ce zi a saptamanii suntem. L-am lamurit ca e vineri, 2 decembrie. Cu toate ca nu se da in vant dupa aparitii editoriale, Laur (n.r.: numele sau real este Laurentiu) a mascat foarte bine oboseala acumulata si a acceptat chiar sa poarte papion! Pentru prima si ultima data, probabil.

Fata de primul album, „Probe audio', „Tot mai sus', lansat in toamna, este mai putin incomod. Ce s-a intamplat cu tine intre timp de ai revenit la sentimente mai bune?
Mi-am schimbat starea de spirit. La „Probe audio' eram foarte inchis, prietenii imi ziceau sa nu mai fiu suparat. Eram incruntat, lucrurile nu mergeau, nu-mi iesea mie maretul plan cu muzica, intelegi? Foarte greu am reusit.

Se spune ca faci un hip-hop mainstream, comercial. De exemplu, ai cantat cu Moga si totii fanii hip-hop au sarit ca arsi. Cat la suta cantareste in deciziile tale cererea publicului?
Conteaza, dar nu e definitorie. Pentru ca am facut ce am vrut eu. Si daca ma intrebi, am cantat intentionat cu Moga. Am zis „hai sa vad ce o sa spuna lumea'. Eu nu am putut sa cant refrenul la „Tot mai sus', era prea sus pentru mine, asa ca l-am sunat pe Moga. Am zis ca o fac, de ce sa nu o fac? Mi s-ar fi parut nasol sa nu fac asta.

Citeste continuarea in numarul de ianuarie al revistei VIVA!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter