Ilinca Vandici: Cancan cu principii

Publicat pe

Chiar daca in ipostaza de prezentator Cancan TV (Acasa TV) Ilinca Vandici e cea care descoase vedetele invitate in platou, nu e mai putin interesanta ca subiect. Din contra, circula in continuare tot felul de zvonuri pe seama ei. Le-am dezbatut pe toate intr-un dialog despre pasiuni de tot felul.

 

vandici

 

Ilinca ne-a povestit la shootin­gul VIVA! despre sutele de stiri care s-au tot scris despre viata ei personala de-a lungul timpului. De cand este prezentatoare la Cancan TV, emisiune di­fuzata de luni pana joi de la 22.00, de­venind una dintre vedetele Acasa TV, a invatat o parte din secretele profesionale ale tabloidelor si priveste totul mult mai relaxat. In ciuda zambetului fermecator si a atitudinii deschise, este extrem de cerebrala, isi alege cu grija cuvintele si nu lasa nimic la voia intamplarii. „Este un interviu despre infidelitate?', a punctat la un moment dat, dupa o serie de intrebari din partea mea. Din ce am remarcat in ziua aceea, are o singura problema majora: e meteodependenta.

 

Mi-ai spus ca muncesti de la 12 p.m pana la 12 a.m pentru Cancan TV. M-a uimit. Ce pierzi din viata din cauza acestui ritm?

Nu ar trebui sa fii uimita, un proiect de asemenea anvergura necesita dedicare 100%. Este foarte adevarat ca nu mai ajung la Oradea sa le vad pe mama si pe sora mea la fel de des pe cat o faceam inainte si un alt detaliu impor­tant ar fi acela ca mi s-au minimizat sansele de a-mi face un iubit, atata timp cat imi petrec majoritatea timpului in redactie sau la Buftea. Asa sunt eu, me­reu m-am implicat in realizarea fiecarui proiect in parte, stiu sa fac si munca din spatele ecranului, cu succes chiar, satisfactiile fiind inzecit mai mari cand esti constient si de efortul depus, si de implicarea afectiva. Nu cred ca pierd nimic din viata, cred ca sunt in mijlo­cul evenimentelor, mereu bine infor­mata, mereu dornica de documentare si cunoastere. Acestea sunt lucruri pre-tioase, ele si-au facut loc in viata mea noninvaziv, stand sub titulatura de do­rinta de cunoastere si capacitate de invatare.

Daca inainte tu erai cea careia i se puneau intrebari incomode, acum tu te afli in ipostaza de a-i descoase pe altii. Cumva, ai trecut de cealalta parte a baricadei. Cum percepi acum intruziunea presei in viata vedetelor?

Nu am incetat a fi un subiect pentru tabloide. Interesul pentru viata mea privata este si mai mare acum, insa aceasta nu a fost niciodata asa cum s-a prezentat in titlurile bombastice, ci dimpotriva, motiv pentru care nu e mare lucru de speculat. Nu am trecut de nicio parte a baricadei, sunt un om rational, impartial, ce nu-si permite sa judece actiunile nimanui, un om pen­tru care bunul simt si corectitudinea sunt trasaturi de capatai.

 

De OANA POPOIAG

Foto CIPRIAN STRUGARIU

 

Citeste continuarea interviului cu Ilinca Vandici in numarul de februarie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter