Iuliana Luciu, Diana Dumitrescu, Andreea Patrascu - Noul val

Publicat pe

Isi asuma statutul de vedete noua generatie de actrite din serialele de televiziune? Ce preocupari, responsabilitati, extravagante sau emotii au ele? Cum au intrat in viata lor paparazzii, filmarile pana seara tarziu, teama ca sunt mereu in vizorul publi-cului? Iuliana, Diana si Andreea iti spun secretele lor.

Iuliana Luciu, Diana Dumitrescu, Andreea PatrascuCa sa isi incarce bateriile pentru serialul de epoca „Aniela difuzat Acasa din aceasta toamna, Diana, Andreea si Iuliana au plecat in vacanta. Diana cu viitorul ei sot, Ducu Ion, la Singapore si Kuala Lumpur, Iuliana si iubitul ei, Razvan, i-au vizitat pe Nicoleta Luciu si pe Zsolt Csergo – care au petrecut vara pe iaht in Croatia – iar Andreea a reusit, intre examenele masterului pe care il urmeaza sa mearga cateva zile la Viena. Imediat ce s-au intors, s-au apucat de repetitii pentru a putea intra in atmosfera „Belle ‰poque a filmului, asa ca am gasit cu greu o zi ca sa le fotografiem impreuna.

Intr-o duminica dupa-amiaza, inainte cu cinci minute de ora stabilita, Diana a ajuns la sedinta foto insotita de Ducu. Ea purta o rochie scurta navy si balerini albi Margiela, el pantaloni si camasa alba de in. La foarte scurt timp, a sosit Iuliana Luciu, si ea impreuna cu iubitul ei, Razvan. Nu am putut sa nu remarc ca nu numai frumusetea este calitatea fetelor Luciu, ci si punctualitatea si seriozitatea. Andreea anuntase ca va intarzia, deoarece sosea la sedinta foto direct de la Sibiu.

Este evident ca faceti parte din noul val de vedete ale Romaniei. E usor, e greu?
Diana: Eu una nu ma consider vedeta. Sunt o actrita, iar munca mea ma face cunoscuta. Nu m-am hotarat sa fac aceasta meserie pentru ca am vrut sa devin cunoscuta, ci pentru ca imi place si nu ma vad vreodata facand altceva decat actorie!
Iuliana: Eu vreau sa merg pe platouri si sa imi fac treaba cat pot de bine. Da, ma recunoaste lumea pe strada, ma felicita si dau autografe cu mare placere daca mi se cer. Dar asta nu este deloc greu. Si nu inseamna ca sunt „vedeta.
Andreea: Sunt o persoana cunoscuta, nu o vedeta. Iar faptul ca exista persoane care apreciaza munca mea nu poate decat sa ma bucure si sa ma motiveze sa
perseverez.

Credeti ca odata cu schimbarea de generatie se schimba si stilul vedetelor din Romania?
I: Clar, de la generatie la generatie oamenii evolueaza. Se schimba totul, de la infatisare pana la mentalitate. Stilul vedetelor se schim-ba in functie de tendinte si uneori chiar ele stabilesc tendintele.
A: Eu nu cred ca este vorba de o schimbare de generatie. Universul media are nevoie de exponenti de toate varstele pentru a fi complet, iar cei tineri intotdeauna vor avea enorm de invatat de la cei cu experienta.

Banuiesc ca este foarte greu sa treceti neobservate oriunde v-ati duce. Se poate spune ca, intr-un fel, v-ati pierdut libertatea de a face orice, oricum, oricand. Ce pret are celebritatea?
I: Mie celebritatea nu mi-a impus un pret anume, nu m-a limitat.
D: Celebritatea cere sacrificii, dar cred ca orice fel de slujba cere sacrificiile ei.
A: Da, este adevarat ca se impun anumite restrictii, dar limitele ni le stabilim in general singuri.

Citeste continuarea articolului in numarul de august al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter