Iuliana si Cristian Tudor - Demonstratie de iubire

Publicat pe

Iuliana Tudor (TVR) se simte bine in lumina reflectoarelor si in fata aparatului de fotografiat. Anul acesta, „O data-n viata“ implineste 5 ani, iar prezentatoarea mai mult de 10 ani de direct. Am fost curiosi sa vedem daca fiul ei ii va calca pe urme si am invitat-o la o sedinta foto impreuna cu Cristian Tudor. La 1 an si 3 luni, pustiul este deja o mica vedeta!

Ultima data cand am intalnit-o pe Iuliana (34), inca nu devenise mama. Era insarcinata si se documenta febril din zeci de carti despre maternitate ca sa fie sigura ca experienta ce avea sa vina n-o va lua prin surprindere. Ei bine, intre femeia de acum doi ani si cea pe care am vazut-o acum este o diferenta ca de la cer la pamant!

Graba, nelinistea, agitatia au disparut ca prin minune si le-au luat locul linistea si calmul. Atunci se ingrijora pentru modul in care i se va schimba viata si astepta cu nerabdare momentul in care o sa-l tina pe micutul Tudor in brate. Acum… nu se mai grabeste. „E o schimbare care vine firesc pentru orice femeie normala. Maternitatea aduce un echilibru in toate', spune ea.

Cand te-am cunoscut, in urma cu doi ani, pareai genul care si-ar da viata pentru un punct de rating in plus. S-au schimbat prioritatile tale de cand il ai pe Cristian Tudor?
Totusi, sa nu exageram, chiar viata… e cam mult (rade). Si nu pentru rating pun patima si pasiune, ci pentru calitate si standard cat mai ridicate! De aceea, din perspectiva felului in care inteleg eu sa-mi fac meseria, nu s-a schimbat nimic. Doar timpul a capatat alte coordonate. A fost o lunga perioada din viata mea in care mi-am dedicat televiziunii chiar si timpul liber. Am renuntat la concedii pentru a invata meserie, pentru a experimenta, am renuntat chiar si la serile linistite in doi pentru a fi sigura ca totul este impecabil in ziua emisiei. Si, in timp, mi-am asumat din ce in ce mai multe proiecte carora le-am dedicat toata atentia. Si cand spun toata atentia, vorbesc de o renuntare totala la orice altceva, inclusiv la mine. Acum sunt la fel de exigenta in ceea ce priveste proiectele in care ma implic, numai ca am invatat sa-mi dozez mai bine timpul. Motivul e, evident, copilul meu, fata de care imi doresc sa fiu mama in sensul cel mai responsabil al termenului…

Citeste continuarea in numarul de martie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter