Jetsun Pema - Kate Middleton a Orientului

Publicat pe

Supranumită Kate Middleton a Orientului, cea mai tânără regină din lume a devenit celebră într-o clipă odată cu vizita în Bhutan a ducelui și ducesei de Cambridge din această primăvară.

 

Jetsun

 

Aflat la punctul de întâlnire dintre India și China, micul stat himalayan este un fel de Elveție a Asiei. Bine delimitat, orga-nizat mai degrabă după valori autentice decât după reguli impuse, Bhutanul este considerat a fi cel mai fericit stat din Asia. Buthanezii trăiesc într-un cadru natural deosebit, acordă o atenție aparte relațiilor interumane și cultivă cele mai nobile calități ale spiritului. De aceea, se spune că în Bhutan, una dintre țările cu cea mai fericită populație în ciuda sărăciei și a analfabetismului, nu este măsurat Pro-dusul Intern Brut, ci Fericirea Națională Brută.

 

OASPEȚI DE DEPARTE

 

În luna aprilie, odată cu turneul de șase zile a ducilor de Cambridge în India și Bhutan, regele Jigme (36 de ani) și regina Jetsun Pema (25), supranumiți de altfel Kate și Will ai Orientului, au devenit pes­te noapte extrem de populari în toată lu­mea. După vizita pe care regele Jigme și regina Jetsun ai Bhutanului au făcut-o în Marea Britanie, în 2011, în această pri­măvară ducele și ducesa de Cambridge au călătorit până în micul stat himalayan. Cu această ocazie, Jetsun Pema, cea mai tânără regină din lume, a câștigat un capital de imagine impresionant, dovedind că merită să fie com-parată cu Kate Middleton.

 

Ca și ducesa de Cambridge, și Jetsun provine dintr-o familie fără origini regale – tatăl ei este pilot în cadrul companiei aeriene naționale, mama provine din cea mai veche familie nobilă a țării, iar sora ei mai mare este căsătorită cu fratele rege­lui, prințul Jigme Dorji Wangchuck.

 

Continuarea în numărul de IUNIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 IUNIE.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter